gde da nadjem....

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
markonii
Precizni šegrt

gde da nadjem....

Post by markonii »

potrebne su mi ovih par stvarcica, pa ako neko zna gde bi to mogo da nadjem neka javi....
1-potrebne su mi ove ukrasne sarke za kuhinjske elemente...
2-potrebni su mi ovi elementi za spajanje kreveta...
3-potrebno mi je crevo za ciklon, da bude gumirano rebrasto, unutra po mogocnusti ravno f 100mm...
evo i par slicica svega toga...
Image
Image
Image
to bi bilo to..ako neko zna gde bi to mogo da nadjem...unapred hvala...
kako citas....tako razumes...
peradetlic
Majstor majstora

Post by peradetlic »

ovj element za sklapanje kreveta sam video na limundu i kupindu

a ove za kuhinju sam ja kupovao na pijaci oko 20 din. bio komad donosi sa pančevačkog buvljaka čovek a dolaze iz rumunije

za crevo znam da ima na buvljaku u ns i su

a javiće se još neko možda ima bliže tebi
:)
Last edited by peradetlic on 30 Jan 2011 14:41, edited 1 time in total.
za sve je kriv Toma Sojer
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

ako ne nadjem u roku od par dana....zamolio bi nekog kome je blize da dodje do tih stvari, naravno pre toga da vidimo za cenu...ako moze da mi uzme, videli bi kolicinu, nije neka velika za sada, pa da posalje meni, mozda je najbolje citijem i odma po prijemu placam... hvala pero..mozda ima toga na nekom sajtu pa da se naruci i od njih...unapred hvala...
peradetlic
Majstor majstora

Post by peradetlic »

imaš kupiti i preko neta ukucaš na google srbija,, okov za nameštaj,,ima jedno desetak firmi
naručiš i to ti je najbrže
za sve je kriv Toma Sojer
parketar
Majstor

Post by parketar »

Koliko kosta metar ovog creva za ciklon?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

parketar wrote:Koliko kosta metar ovog creva za ciklon?
ja sam kupovao za masinu i debelo se zezno,ako kupujete trazite samo da je pu crevo a ne pp
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
parketar
Majstor

Post by parketar »

Pa bilo bi lepo da si napisao koliko si platio,zasto si se zeznuo,sta je pp a sta pu i zasto ovo a ne ono...malo to opsirnije ,sta stedis slova?znam da je kriza ali toliko...:P
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

tako je parketar, i ja se slazem sa tobom... singer-objasni to malo detaljnije, da ne ispadne posle pu pu bem ti crevo...:D, salim se.... ja trazio po raznim sajtovima al nista...nigde nema cak nikakve ni slike o tome sto meni treba...a dok se ja objasnim sa njima sta kako i zasto...ako neko nesto nadje...tu sam...pozdrav...
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

crevo je polipropilen sa plasticnim prstenom u spirali(providno)krutooo i teskooo(vec mi je na par mesta popucalo,platio ga oko 600-700rsd(fi 110) bez pdv-a,a poliuretansko mnoggoo mekse fleksibilnije i mnooogoo skuplje.
evo par linkova pa burgijajte:
http://www.acflex.co.rs/vfs.html#
http://www.creva.eu/aspirex.html
http://www.texo.rs/texoflex-pp.htm
, ja sam kod ovih zadnjih pazario
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
danko31
Majstor

Post by danko31 »

Pozdrav kolege!
Imate creva na stovaristima gradjevinskog materijala ,prodavnicama vodo opreme crna creva rebrasta savitljiva tvrda,koriste se za kanalizaciju mozete gaziti po njima fi 50,75,100,150,200.Ja sam kod mene u radionicu postavio za odsis i extra su .Sve krivine i kose racve sam montirao od vodo opreme fi 100 i radi .Postoje ista takva creva ali za drenazu ona su suplja pa ne vuce(kao sto kaze kolega sto se zeznuo pa uzeo za drenazu).
spock
Pred-majstorsko zvanje

Post by spock »

Naravno da ne vuče. Creva za drenažu imaju rupice da može voda da ulazi u njih iz zemljišta i samim tim ne mogu držati potpritisak potreban za usisavanje prašine.
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

danko31 wrote:.Postoje ista takva creva ali za drenazu ona su suplja pa ne vuce(kao sto kaze kolega sto se zeznuo pa uzeo za drenazu).
kolega jel si ti mislio na mene?
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Nije singer uzeo crevo za drenazu, vec crevo od pogresne plastike to jest od polipropilena umesto od poliuretana.
Ko sto je napisao PP je krt, tezak i puca, za razliku od PU.
danko31
Majstor

Post by danko31 »

:D:D:D:D:D:D:D:D:D ma ne ,nisam mislio na tebe ,moj kolega je uzeo pre tri -cetiri godine parce da proba i kaze nesto nece da vuce,pa sam se setio njega.Pozdrav !
Post Reply