Gredice za prozore

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
heavy11
Samostalni majstor

Gredice za prozore

Post by heavy11 »

Pozdrav,

Intresuje me gde nabavljate laminirane 3-slojne gredice (ili kako ko vec zove) za izradu prozora? Takodje od kojeg su drva, velicina i koja im je cena.

Nasao sam u Frischies-u ali mi se cena cini malo velika. Takodje zvao sam par manjih stovarista drva iz okoline beograda ali se ispostavilo da je vlaga svih gredica 13-15% tako da mi ne odgovara ni najmanje.

Unapred zahvalan.

Misa

Pozdrav
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

heavy11 wrote:Pozdrav,

Intresuje me gde nabavljate laminirane 3-slojne gredice (ili kako ko vec zove) za izradu prozora? Takodje od kojeg su drva, velicina i koja im je cena.

Nasao sam u Frischies-u ali mi se cena cini malo velika. Takodje zvao sam par manjih stovarista drva iz okoline beograda ali se ispostavilo da je vlaga svih gredica 13-15% tako da mi ne odgovara ni najmanje.

Unapred zahvalan.

Misa

Pozdrav
radna temperatura za obradu gradje je oko 12% vlage tako da ces tesko naci suvo 100% jer bi onda bila u najlonu i kad bi je izvadio povukla bi vlagu iz okolnog vazduha,cene od 3-4,5e/m'
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Obojici hvala na odgovoru. maricaiivica nema veze odakle sam samo da mogu da nabavim dobar kvalitet. Samo me intresuje (ako si uzimao) kolika je cena? Singeru ja sam naisao i na 10% vlage sto mi se lepo pokazalo (normalno 100% suvo ni ne postoji) ali od tada nikako. Sa kakvim si ti imao iskustva jos?

Pozdrav
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Imas kod Grbe u Futogu gredica po ceni od 4.2 evra m. Sto se tice suvoce radio sam sa takvim gredicama i sa 15posto vlage i nisam imao problema, zato sto su lepljene pa su mirne i ne bacaju se.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Okvirne cene ti napisa Singer a zavisi od kolicine i nacina placanja (kao uvek).
Ja sam kod njih gledao grede za krovnu konstrukciju, one duzinski nastavljane i ko za izlozbu su :)
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

А због чега ти треба 10% влаге ? Ђта правиш од њих ?
komazo
Samostalni majstor

Post by komazo »

heavy11 wrote:Pozdrav,

Imaš tako reći u komšiluku Beodrvo+, bile su 3,7 evra m1, potraži na google-u, imaju sajt
ништа није дугачко што може да се скрати!
stolart
Majstor majstora

Post by stolart »

radna temperatura za obradu gradje je oko 12% vlage = ?
Draggan
Precizni šegrt

Post by Draggan »

Imam ja, smrca, bez cvora troslojnica, 72 x 85 mm, 1m = 4 eura.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Trt, mrt, zivot ili smrt!
heavy11
Samostalni majstor

Post by heavy11 »

Hvala svima na odgovorima. Zvacu firme sutra pa saopstavam cene cisto da dopunim temu. Inace zbog vlage sam zabrinut jer sam dobio ponude da pravim prozore za Svedsku i stvarno ne znam koliko moze uticati toliki minus na drvo sa vlagom preko 10%. Jeste da je lamenirano ali ko zna.

komazo hvala na odgovoru ali nikako ne mogu da nadjem sajt za Beodrvo plus. Jel' imas link ili sta? Google mi izbacuje sve ostalo osim njihovog sajta.
deyan76
Šegrt

Post by deyan76 »

Beodrvo ima i to dobru gradju ja sam uzimao i bio sam vrlo zadovoljan

BEODRVO
011/3317740

likasistem nema lamele i oni u glavnom prodaju bukvu

pozdrav
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

izgugluj BEOTALIJA - uzimao sam kod njih, imaju u vise klasa i sto je za mene bito proizvode kod mene u BC, cena je oko 3.5 do 4 jevreja
Post Reply