Pocetnik, interesuje me:
- Dusan Krnetic
- Dodavač alata
Pocetnik, interesuje me:
Pozdrav stolari,
Nov sam i imam par kljucnih pitanja ako mozete da mi pomognete i malo me cvrsce ubedite da krenem u ove grane.
Interesuje me pre svega farbanje MDF-a, drveta... Obavesten i upucen sam sto se tice komore, boje i potrebnog alata, ali me interesuje koliko je to isplatiljivo, izvodljivo, koliko se krece otprilike m2 cena, da li u ovoj nasoj drzavi postoji mogucnost za napredovanje u ovom domenu?
Pozdrav svima hvala unapred, srecni praznici..
Nov sam i imam par kljucnih pitanja ako mozete da mi pomognete i malo me cvrsce ubedite da krenem u ove grane.
Interesuje me pre svega farbanje MDF-a, drveta... Obavesten i upucen sam sto se tice komore, boje i potrebnog alata, ali me interesuje koliko je to isplatiljivo, izvodljivo, koliko se krece otprilike m2 cena, da li u ovoj nasoj drzavi postoji mogucnost za napredovanje u ovom domenu?
Pozdrav svima hvala unapred, srecni praznici..
Prvo srecni itebi svi ovi praznici, a sto se tice farbanja tu ti je majstor singer i jos neki koji ce ti to sve potanko objasniti. A sama isplativost mora biti jer da nije tako niko ne bi radio, e sad sve zavisi koliko ti planiras zaraditi i da li ce ti to biti dosta to je vec nesto drugo.
Pozdrav.
Pozdrav.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
Mislim da pogresno mislis, onaj ko ima novac ulaze ga kad je kriza jer su tad po pravilu cijene najmanje!!! A sto se opravdanosti tog ulaganja tice to je rizik al on uvijek postoji!!!mladen012 wrote:Mislim da ovo vreme nije za neka veca ulaga.Moze se to raditi i sa manje ulaganja pa kad se vreme popravi iposo prosiri onda ulagati.A cena mdf zavisi od debljine.Kod nas u Pozarevcu 19mm je 12-14 eur
- peradetlic
- Majstor majstora
- Dusan Krnetic
- Dodavač alata
mogu ti pomoci Dusane,prvo iscitaj sve teme u vezi MDF-a i farbanja pa onda postavljaj konkretna pitanja,jer ja neznam koliko znas(neznas),tu smo da pomognemo savetima i preporukama u vezi materijala i nacina farbanja.Dusan Krnetic wrote:Singer ,jel mi mozes pomoci malo na ovu moju temu? Hvala unapred...

pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Baš stvarno, kod nas u Bačkoj Topoli je oplemenjena iverica u raznim dezenima oko 6-7€ m2, a radne ploče od iverice debljine 30mm su 10€ dužni metar, širina 60cm.singer wrote:ala vas perjaju po usimamladen012 wrote:Cena je m2.A razlika sirovi - beli je mala 1-2 eur
Cene su iz oktobra, proveriću lično najnovije cene i obavestiti do ponedeljka, a ovo je link ka sajtu EmCommerce: http://www.emcommerce.co.rs/
Last edited by spock on 21 Jan 2011 17:50, edited 1 time in total.
Sad sam vidio.Nas bas deru.Najjeftinija radna ploca kod nas je 20 eur po metru duznom i ima samo 60 cm sirine.Kad mi treba sira pravim sam i kad platim mdf 28 mm i ultrapast ispada mi metar 50-60 eur samo materijalspock wrote:Baš stvarno, kod nas u Bačkoj Topoli je oplemenjena iverica u raznim dezenima oko 6-7€ m2, a radne ploče od iverice debljine 30mm su 10€ dužni metar, širina 60cm.singer wrote:ala vas perjaju po usimamladen012 wrote:Cena je m2.A razlika sirovi - beli je mala 1-2 eur
Cene su iz oktobra, proveriću lično najnovije cene i obavestiti do ponedeljka, a ovo je link ka sajtu EmCommerce: http://www.emcommerce.co.rs/