Bajc
Kolege, u potrazi sam za Sayerlackovim bajcom http://www.lineabluvernici.it/scripts/p ... ategory=31 Može li mi itko pomoći oko nabave? Dosta bajcam masiv i furnire, ali niti jedan bajc nije ni blizu ovog. Trgovina u kojoj sam to kupovao više ga nema...
Last edited by BILJEŽNIK on 20 Nov 2010 21:31, edited 1 time in total.
Sayer je zaista zakon, al posto sam i ja u nedostatku istog koristim sada Piturine. http://www.pitura.co.rs/
Imaju dosta dobre nijanse i vrse dostavu u roku od par dana. Radio sam sa njima dosta i stvarno sam zadovoljan. Cini mi se da na sajtu nemaju ponudu baceva al imaju sigurno dvadesetak standardnih nijansi od bora do ebanovine ( mrzim tu boju)
Imaju dosta dobre nijanse i vrse dostavu u roku od par dana. Radio sam sa njima dosta i stvarno sam zadovoljan. Cini mi se da na sajtu nemaju ponudu baceva al imaju sigurno dvadesetak standardnih nijansi od bora do ebanovine ( mrzim tu boju)
Fali samo jedna "sitnica". Odakle si?BILJEŽNIK wrote:Kolege, u potrazi sam za Sayerlackovim bajcom http://www.lineabluvernici.it/scripts/p ... ategory=31 Može li mi itko pomoći oko nabave? Dosta bajcam masiv i furnire, ali niti jedan bajc nije ni blizu ovog. Trgovina u kojoj sam to kupovao više ga nema...
Neko zna gde imaju da se kupe u Bg, neko gde ima u Leskovcu, a neko gde ima u Travniku. A ti si mozda 500Km daleko od nekog od ova tri mesta

Pozdrazdrav svima. Samo da se nadovežem na priču kada je reč o Sayerlackovim balcevima. Ja sam tek onomad čuo pa da i vama kažem ako je nekom potrebno. Kako se u slobodno vreme bavim restauracijom nameštaja i politiranjem javila mi se potreba za špiritusnim bajcom, koga je čini mi se kod nas nemoguće naći. Razgovarajući sa čovekom kod koga već dugo kupujem bajceve i lakove (zastupnik za Sayerlack u Nišu), pozvao je nekog njihovog tehnologa u Beogradu I gospođa mi je telefonom rekla da mogu bez problema njihov vodeni bajc (koncetrat) da razblažim špiritusom do željene nijanse. Ja probao i nije ispalo loše. E sad ako su z.....li mene onda ću i ja vas. Nema mnogo veze sa temom ali možda nekom zatreba.
Nemaju više to u ponudi...
Uputili su me na firmu iz Poreča koja radi (navodno takav) bajc prema narudžbi pa ću probati sa njima. Ipak, ako netko zna gdje se može nabaviti Sayerlack bajc, bio bih jako zahvalan za informaciju.

Last edited by BILJEŽNIK on 22 Nov 2010 10:44, edited 1 time in total.
Hvala, svima na pomoći!mbole wrote:Probaj ove, relativno su ti blizu:
INTEGRA COLOURS d.o.o., BARVE LAKI, SAYERLACK
DUNAJSKA CESTA 113, LJUBLJANA / 01 568 44 80
Ovi tvrde da rade originalni Sayerlack bajc. Naručio nekoliko litara za probu pa javim rezultat. Litra bajca košta 14€. Svi ostali koje sam kontaktirao rade Rennerove bajčeve koji po kvaliteti zaostaju za Sayerlackom.
Last edited by BILJEŽNIK on 23 Nov 2010 09:54, edited 1 time in total.
- FarbarCacak
- Zarezivač olovaka
Sayer je zakon, uzmi impregnol on pruza plus zastitu za drvo, (kako oni kazu garant 10god pod spoljnim uticajima nece izbledeti) toniraju ti kako zelis, i u kombinaciji sa vodenim lakom (za enterijer ili eksterijer - zavisi sta radis) to je prava stvar dosta sam radio, i ko god vidi odusevljava se, jedini je problem CENA ...
Majstori ne lazu, oni samo odlazu 

Slazem se da ga treba nagovoriti da se isplati ,ali sta ako on i pristaje tj ,slaze se da se isplati i da je bolje ,ali nema para da to plati!
Mozes ga ubedjivati u sta god hoces 100 evra je jedno a 150 evra je drugo.
Covek je planirao 100, a ti pricaj sta hoces.
Verujem da se vecina srela sa ovim primerom.
Mozes ga ubedjivati u sta god hoces 100 evra je jedno a 150 evra je drugo.
Covek je planirao 100, a ti pricaj sta hoces.
Verujem da se vecina srela sa ovim primerom.