Kako sam obećao eto poneka slika sa našeg skromnog druženja.
Neznam dali mojom greškom šta nisam ostavio broj telefona u PP novim članovima našeg foruma iz naših krajeva,ili su bili sprječeni poslom danas smo se sastali prijatelj Stari i moja malenkost.
Kako nas dvojica to znamo prvo kavica i malo razgovora o tekućim stvarima,a potom u razgledanje ljepih prodavačica,ops mislio sam alata.
Prolazeći pored stelažica sa alatima i potrebštinama malo smo i kupovali ali ništa pretjerano pokoja pilica za ubodnu

a između ostalog smo naišli na uljudnog zastupnika Bosch alata koji nam je malo pokazao neke sitnice

nadalje naletišmo na ljepu ponudu ali ipak nismo bili pri novcima,ali svejedno mislim da je ovo dobra ponuda a i mašina

a u potrazi za onim pomagalom za oštrenje dleta malo smo probali kako su oštra ova onako kradomice da nas nevide

sve u svemu dobrih stvari ima ali nismo previše trošili da nas žene nebi noćas potjerale na kauč spavati.
Za ovaj puta toliko,nadam se da ćemo se sljedeći puta okupiti svi.
Zahvaljujem se Starome na ugodnom popodnevu a onima koji nisu došli neka se jave za drugi puta,ili ako smo se negdje mimoišli moje isprike na propustu.