RADENKOVI radovi
RADENKOVI radovi
Last edited by mbole on 16 Nov 2010 00:21, edited 1 time in total.
smirglaj nikad dosta
Evo slike komode od divlje tresnje na starinski nacin
Komoda je bajcovana i lakirana poliuretanskim lakom
*** mbole ***
sredjene slike, i sve prebaceno u jednu temu
Komoda je bajcovana i lakirana poliuretanskim lakom
*** mbole ***
sredjene slike, i sve prebaceno u jednu temu
Last edited by mbole on 16 Nov 2010 09:25, edited 1 time in total.
smirglaj nikad dosta
E kad bi ubacivao slike ovako dobro kao sto pravis komode!
Last edited by Sasa on 16 Nov 2010 08:42, edited 1 time in total.
BOLE misli malo i na ostale clanove koji su online u trenutku kad ti pomjeras ove teme, jer sam covjeku napisao citav referat po pitanju kuhinje i sve mi ode u nepovrat zbog toga sto tema na koju sam pisao odgovor vise ne postoji!!!:mad::mad::mad:mbole wrote:Usput, uobicajeno je da svako od nas drzi po jednu temu za svoje radove (nije obavezno, ali ovako je preglednije).
Last edited by Sasa on 16 Nov 2010 12:01, edited 1 time in total.
Moje izvinjenje Sasa.
Sa druge strane ja zaista nikako ne mogu da znam da li neko kucka u tom trenutku, a posao mi je da "odrzavam higijenu" na sajtu
Jedino sto vidim kako bi mogao da ti pomognem za drugi put je savet:
Kad ti javi da tema vise ne postoji, vrati se u browseru stranicu unazad (Back dugme). Trebalo bi da ti prikaze tvoj tekst koji si kucao. Onda selektuj ceo tekst koji si otkucao (kliknes bilo gde u polje za odgovor i Ctrl-A), Copy, za svaki slucaj Paste u notepad, pa ako nadjes gde je zavrsila tema, odgovor i samo Paste tvoj prethodni tekst.
Sa druge strane ja zaista nikako ne mogu da znam da li neko kucka u tom trenutku, a posao mi je da "odrzavam higijenu" na sajtu
Kad ti javi da tema vise ne postoji, vrati se u browseru stranicu unazad (Back dugme). Trebalo bi da ti prikaze tvoj tekst koji si kucao. Onda selektuj ceo tekst koji si otkucao (kliknes bilo gde u polje za odgovor i Ctrl-A), Copy, za svaki slucaj Paste u notepad, pa ako nadjes gde je zavrsila tema, odgovor i samo Paste tvoj prethodni tekst.
- peradetlic
- Majstor majstora
Probao, nije uspjelo sto me je dodatno iznerviralo!!mbole wrote:Moje izvinjenje Sasa.
Kolega to je zbog ugradnih sijalica, da ih ne kaci krilo prilikom otvaranja!Dean wrote:upalo mi u oko pa da pitam :-)) koliko radiš fronte manje od korpusa, nekako mi se čini da je gore između fronte i vijenca nekako puno lufta...a dole skoro pa poravnato ??
A doslo je do izrazaja zbog bijele kant trake u pozadini!