potisje ada umd 300

Gde da kupite drvo, gde da kupite alat, gde da kupite ovo, ono... Samo za članove.
Post Reply
indijanac
Dodavač alata

potisje ada umd 300

Post by indijanac »

UMD-300 kombinirka, proizvodjaca Potisje Ada. Ima li neko iskustvo sa tom masinom i kakva su? Da li je vredi kupiti ili traziti neku drugu...? Pozdrav svima
salling
Dodavač alata

Post by salling »

nasao sam jednu masinu potisje ada umd 300 ali ne znam koliko vredi nazalost ni prodavac ne zna koliko da trazi za njega pa me interesuje dali neko zna cenu polovne masine
spock
Pred-majstorsko zvanje

Post by spock »

Å to se tičw Potisja, pogledajte ovde, možda se nađe nešto korisno o toj mašini, iako verujem de se već dugo ne proizvodi

http://www.litostroj-potisje.com/index.php
runer
Vrhunski majstor

Post by runer »

Potisje masine su izuzetno kvalitetni proizvodi i mislim da tu nema promasaja. Ja sam radio godinama na njima doduse metal ali su jednom recju pravi. Od konstrukcije do preciznosti sve je odlicnog kvaliteta. Ako imas pare za njihovu masinu neces pozaliti, Sad samo zavisi ako je polovna koliko je ocuvana.
Ko ne zna da ne zna bezi od njega!
salling
Dodavač alata

Post by salling »

masina je u solidnom stanju jedino ni gazda ne zna koji prateci delovi idu sanjim posto je nasledio tu masinu a ni ja nisam jos video nijednu takvu masinu ni na slici.pod pratecim delovima podrazumevam neke klizace,vinkle,sanke ili tako nesto posto vidim da ima mesta da se to montira. i koliko to vredi otprilike
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Pominjao sam par puta da se moze naci dosta polovnih masina za male pare a procjena vrijednosti masine se vise bazira na tome koliko se prodavcu zuri da je proda nego na kvalitetu masine! Zato sam moras da procijenis koliko se prodavcu zuri i koliko mu treba para, naravno i koliko tebi treba takva masina!!!

Ja sam prekjuce kupio vertikalnu tracnu oscilatornu slajfericu 2m duzina, jednu malu horizontalnu slajfericu radne duzine 80cm i bansek precnika tockova 50cm za 1000 evra! Prvo su mi za dvije slajferice trazili 1000 evra, pa spustili na 900, pa na kraju rekli "Vozi sve tri za 1000!"

Zato nemoj da zuris, malo strpljenja i znaj da se trenutno masine prodaju dosta ispod stvarne cijene!
salling
Dodavač alata

Post by salling »

ok hvala na savetu, ali me jos uvek interesuje neka slika o toj masini jer ne znam sta sve ide sanjim sto se tice tih pratecih delova koji se mogu montirati na njega
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Sto ne probas da se obratis direktno proizvodjacu? Lepo ih zamolis da ti ako imaju posalju na mail neki prospekt, uputsvo za upotrebu ili sta vec imaju.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

velja wrote:Postovane kolege,
molio bih vas da ne skrecete sa teme. Pitanje je bilo da li neko ima neke korisne informacije o uvozniku masina iz Pirota i da li neko zna kakve su masine iz Turske.

Hvala
Stvarno, covek je pitao za konkretnu stvar, a vi ga rasiriste na 5 tema... Administratori, reagujte... Mislim, imam i ja sta da dodam ne temu kvaliteta celika, proizvodnje...ali ipak nije mesto...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Nikola wrote:
velja wrote:Postovane kolege,
molio bih vas da ne skrecete sa teme. Pitanje je bilo da li neko ima neke korisne informacije o uvozniku masina iz Pirota i da li neko zna kakve su masine iz Turske.

Hvala
Stvarno, covek je pitao za konkretnu stvar, a vi ga rasiriste na 5 tema... Administratori, reagujte... Mislim, imam i ja sta da dodam ne temu kvaliteta celika, proizvodnje...ali ipak nije mesto...
Pa ako nisi primijetio u naslovu nije naglasio da se radi o stolarskim masinama iz Turske vec bukvalno o svim stolarskim masinama bez obzira na bilo kakvu podjelu (porijeklo, klasa, namjena, kvalitet) tako da ne vidim problema nigdje u diskusiji!
Osim toga Veljo je postavio post prije vise od 2 godine tako da vjerujem da nu ne smeta sto se neko nadovezao na njegovu temu sa svojim problemom!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Evo rastavili smo ovo sto se rastaviti moze (znaci ovo poslednje pitanje o potisje ada masini je izdvojeno u posebnu temu).
Ovu diskusiju od pre 2 godine nema bas mnogo smisla rastavljati, posto ima svoj logican redosled
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

pa jel postoji neka slika te masine ili da je zamisljamo.:/(nisam citao sve prethodne postove)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Fila
Precizni šegrt

Post by Fila »

ajde ljudi stvarno...da li je neko imao iskustva i mene interesuje????? nasao sam jednu pa pitanje je da li pazariti
Post Reply