Mali bansek
Mali bansek
Pozdrav!!
Kupio bih polovan mali bansek, nesto kao Einhell BT-SB 200, ili neki slican.
Ako neko ima za prodaju tako nesto, nek mi se javi.
Denis
Kupio bih polovan mali bansek, nesto kao Einhell BT-SB 200, ili neki slican.
Ako neko ima za prodaju tako nesto, nek mi se javi.
Denis
Narodna kaze "ako ne znas sto je dobro, pitaj sto je skupo". Naravno i ovo na Balkanu ne vazi 100%, uvek neko nabije cenu. O alatima Einhel na forumu ima dosta napisano , ne bas najbolje.
U ovom slucaju u njegovu korist ide jeftina cena i garancija od 2 godine. S druge strane ovaj Holzstar deluje solidnije a cenom vise konkurise Metabu nego Einhelu. Garancija od 1 godinu ja malo za masinu koja konkurise Metabu.
Na njihovovom sajtu sam primetio da datira od 2006 godine, znaci mlada firma, u rubrici "about us" pise bla, bla,bla- nnikakva istorija firme,razvoj itd. Naziv je biran da bi vukao na Holzman. Na forumima nisam nista nasao za ovaj brend. Ova firma tek probija trziste. Na EU trzistu cene su im jeftinije nego kod Vas nose se sa Gude-om, Atikom, mozda i oni rade u Kini ko zna. U klasi abrihter/diht masinica i masina konkurise i Womaxu, ALI i Metabu. Znaci imaju za svakog po nesto.
Ako ti je pitanje Holzstar ili Metabo onda Metabo
U ovom slucaju u njegovu korist ide jeftina cena i garancija od 2 godine. S druge strane ovaj Holzstar deluje solidnije a cenom vise konkurise Metabu nego Einhelu. Garancija od 1 godinu ja malo za masinu koja konkurise Metabu.
Na njihovovom sajtu sam primetio da datira od 2006 godine, znaci mlada firma, u rubrici "about us" pise bla, bla,bla- nnikakva istorija firme,razvoj itd. Naziv je biran da bi vukao na Holzman. Na forumima nisam nista nasao za ovaj brend. Ova firma tek probija trziste. Na EU trzistu cene su im jeftinije nego kod Vas nose se sa Gude-om, Atikom, mozda i oni rade u Kini ko zna. U klasi abrihter/diht masinica i masina konkurise i Womaxu, ALI i Metabu. Znaci imaju za svakog po nesto.
Ako ti je pitanje Holzstar ili Metabo onda Metabo
Last edited by dikar on 02 Nov 2010 23:54, edited 1 time in total.
Holzstar ima i jacu seriju koju prodaje pod imenom Holzkraft. Otprilike ko odnos izmedju zelenog i plavog boscha.
Ne verujem da je u pitanju bas namerno da vuce na holzman, posto na nemackom je holtz - drvo, a oni obozavaju slozenice, tako da je za njih sasvim prirodno da nesto sto radi sa drvetom pocinje sa holtz, a onda cime ce da zavrse... ko hotentotenmuter.....
Inace, vlasnik im je SCM
Ne verujem da je u pitanju bas namerno da vuce na holzman, posto na nemackom je holtz - drvo, a oni obozavaju slozenice, tako da je za njih sasvim prirodno da nesto sto radi sa drvetom pocinje sa holtz, a onda cime ce da zavrse... ko hotentotenmuter.....
Inace, vlasnik im je SCM
za holtz-drvo znam, ono "star" me je povuklo, u zadnje vreme je popularan pridev za razne bredndove (ranije no name brandovi).
inace je relativno novi brend, a za kvilitet vreme ce pokazati , daj boze da su dobri
inace je relativno novi brend, a za kvilitet vreme ce pokazati , daj boze da su dobri
Last edited by dikar on 05 Nov 2010 16:25, edited 1 time in total.
Woby vise ne prodaje Gude, bila ja mala diskusisija ovde viewtopic.php?pid=30941#p30941
Mbole trazio sam Holzkraft i uglavnom je ispadalo da rade samo namestaj, a sad sam nasao sajt
http://www.holzkraft-maschinen.de/produkte/index.html
stvarno za profesionalce,sve su cena sa 4 cifre
Mbole trazio sam Holzkraft i uglavnom je ispadalo da rade samo namestaj, a sad sam nasao sajt
Last edited by dikar on 05 Nov 2010 21:12, edited 1 time in total.
Da li neko drugi prodaje GÜDE u Srbiji?dikar wrote:Woby vise ne prodaje Gude, bila ja mala diskusisija ovde viewtopic.php?pid=30941#p30941
Opaaa ti bi odmah u drugi razredIca wrote:A imali gde Metabo bas 317, i ako znate otprilike cenu?

Ako se ozbiljnije bavis ovim poslom ovo ti je dobar potez. Meni je za EU cene reper www.idealo.de pogledaj ovde cene pocinju od 500 eur pa na vise. http://www.idealo.de/preisvergleich/Off ... etabo.html
Potrazi i kod Woby-ja oni rasprodaju Metabove alate, mozda imaju taj model http://www.wobyshop.com/
Last edited by dikar on 06 Nov 2010 15:39, edited 1 time in total.
Zato sto su izgubili licencu, jer se nisu ozbiljno bavili markom. Zaradjuju na Womax-u i slicnom, al ovo su jednostavno gurnuli u zapecak. Nemam nista protiv filozofije koja kaze "na ovome zaradjujem, to guram", ali to ne znaci da treba zapostaviti ozbiljnu marku. Kad tad to ti se obije o glavu. U medjuvremenu su uzeli Bosch. Videcemo.
Koliko vidim na Metabovom sajtu pise da im je zastupnik:
Metabo Centar d.o.o
Kraljevački Bataljon 271
34000 Kragujevac
(+381) 34 - 352 705
(+381) 34 - 352 706
metabodoo@nadlanu.com
Koliko vidim na Metabovom sajtu pise da im je zastupnik:
Metabo Centar d.o.o
Kraljevački Bataljon 271
34000 Kragujevac
(+381) 34 - 352 705
(+381) 34 - 352 706
metabodoo@nadlanu.com
Ja sad kupio u woby-u mali bansek, 10000din. Oma probo" i radi odlično. Jedino što sam ja probao za moje kerefeke sa igračkama i biće odličan, za nešto ozbiljnije verovatno nije. Pošto je cema bila prilično smešna, uzeo sam i modelarsku testericu gude - zadnju na polici. Probao sam i nju. Naravno radi posao. A za 6999din nisam razmišljao ni 0.2sec. Rezervne testerice par kutijica odmah da ne razmišljam. Sada sam sretan kao dete, moram priznati.
Skoro sav alat mi je najamaterskiji mogući, do sada napravio dosta sitnica, još ovoliko da posluži i biće super.
Skoro sav alat mi je najamaterskiji mogući, do sada napravio dosta sitnica, još ovoliko da posluži i biće super.
Bilo jednom, biće opet