KMS Arsenije Spasic 5 operacija-PROBLEM!
Pozdrav drustvo,nisam stigao ranije da se javim...Mbole ja sam iz Nisa,da diht ima snage i previse maricaiivica,markonii da takva je masina(mozda malo moderniji i ocuvaniji tip),svejedno danas smo dosli do zakljucka do kog ste i VI DOSLi....da je mozda ''losa'' remenica na dihtu,mozda se skupila(od slajfovanja) ili jednostavno nije original (ako uopste postoji,posto fabrika Arsenije Spasic vise ne radi)! Remenje smo narucili iz Leskovca? (tamo ih neko ima da ne kazem proizvodi)jedan iste duzine za slucaj skupljanja kaisa i jedan za santimetar duzi za slucaj da smo ''kratki''. Da da Markonii sada sam video i drugu slicku to je taj model...
Ako slucajno znate gde mogu da se nabave ovi kaisevi...casti bih ovo drustvo,pozdrav svima jos jednom , sutra je novi dan...
Ako slucajno znate gde mogu da se nabave ovi kaisevi...casti bih ovo drustvo,pozdrav svima jos jednom , sutra je novi dan...
opusteno-aco pejovic
procitaj na kaisevima oznake(ako nisu izbledele)pa porucis i posalju ti cityjem.
kod nas u ns ima firma coning imaju predstavnistvo OPTIBELT(extra su im kaisevi a rade i po porudzbini bilo koju vrstu,ima njh i u bgd-u
pozdrav!!!
http://www.optibelt.de/index.php?id=449&L=1
kod nas u ns ima firma coning imaju predstavnistvo OPTIBELT(extra su im kaisevi a rade i po porudzbini bilo koju vrstu,ima njh i u bgd-u
pozdrav!!!
http://www.optibelt.de/index.php?id=449&L=1
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
uf preturi celu enciklopediju kontakta da nadjem ovaj broj...e pa ovako kolega haklberi...siguran sam da koristis ovakve kaiseve za arsenija,
pa nadjoh broj tel od coveka koji radi bas takve kaiseve za te masine, tvoje je samo da das dimenzije kaiseva koji ti trebaju, sirnu-debljinu i duzinu i oni to odrade bez problema...a cini mi se da rade i servis masina.... firma se zove FOKUS, ime coveka je JOVA, tel:011-21081-32...zovi pitaj i javi rezultate, da ako nije to to, da potrazimo nesto drugo...veliki pozdrav...

pa nadjoh broj tel od coveka koji radi bas takve kaiseve za te masine, tvoje je samo da das dimenzije kaiseva koji ti trebaju, sirnu-debljinu i duzinu i oni to odrade bez problema...a cini mi se da rade i servis masina.... firma se zove FOKUS, ime coveka je JOVA, tel:011-21081-32...zovi pitaj i javi rezultate, da ako nije to to, da potrazimo nesto drugo...veliki pozdrav...
kako citas....tako razumes...
zdravo kraljevi,stigoh iz radionice pa da se javim...definitivno je problem u dihtu,sam odlicno radi a kad prebacimo glodalo ili cirkular pali se i on,dobija na brzini i ne zaustavlja se...da se ne ponavljam...danas je stigo jedan kais iz leskovca(oni su pravili te kaiseve za Zajecar)? original dimenzija 20x1170 (provericu jos jednom sutra) to je dimenzija po katalogu masine za diht. Ponadali smo se ja i cale ali...cvor...opet isto.Ostalo je da sacekamo i onaj drugi za santimetar duzi (jasno vam jezbog cega)
on se fakticki pravi po narudzbi pa se zbog toga i ceka koji dan...Ako i to omane zvacu NS(singer) ili Jovu (markonii)... neizmerno hvala prijatelji,pozdrav do sledeceg pisanija
on se fakticki pravi po narudzbi pa se zbog toga i ceka koji dan...Ako i to omane zvacu NS(singer) ili Jovu (markonii)... neizmerno hvala prijatelji,pozdrav do sledeceg pisanija
opusteno-aco pejovic
Markonii prijatelju po katalogu koji sam dobio uz masinu,konkretan kais je 20x1170? ali...kako nesto ne stima narucen je 20x1180 pa videcemo trebalo bi ove nedelje da stigne,u svakom slucaju javljam se sigurno. U medjuvremenu radimo kako masina dozvoljava,nema pravila,nekad se diht ne ukljucuje dok rade ostale operacije a nekad krene...(stavili smo nov kais 1170),kad krene iskljucujem masini i tako sve iz pocetka,veselo...Pozdrav
opusteno-aco pejovic
Evo me opet,nadam se ne vise na ovu temu,elem 30og. oktobra(napokon)stigao je i taj ,ispostavice se,pravi deo- kais duzi za 1 cm.Posle par proba masina radi kao nova,svaka operacija za sebe.
Sta se desilo-neznam! Uglavnom masina sada radi sa duzim kaisem (1cm) posle 15 godina besprekornog rada.To su cinjenice...hvala svim prijateljima koji su se javljali,mi idemo dalje...do sledece teme veliki pozdrav
Sta se desilo-neznam! Uglavnom masina sada radi sa duzim kaisem (1cm) posle 15 godina besprekornog rada.To su cinjenice...hvala svim prijateljima koji su se javljali,mi idemo dalje...do sledece teme veliki pozdrav

opusteno-aco pejovic