ALAT POMOC

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
Bob
Brzi dodavač alata

ALAT POMOC

Post by Bob »

Postovanje!
Majstor sam hobista, u jednom trenutku je to postalo tako ozbiljno da je malo nedostajalo da se time i bavim profesionalno. Ovako uradim nesto za sebe i prijatelje, porodicu, retko kad za nekog sa strane.
Po prirodi sam dosta precizan i uredan i volim da imam svoj alat.
Iskreno, alat je moja pasija imam dosta lata razlicitog kvaliteta od Flex-a i Bosch-a do amaterskog alata.
Uskoro putujem u Bec i zanima me da li neko moze da me uputi gde mogu da nadjem (dobar) polovan alat (ili nov alat).
Nemacki mi nije jaca strana tako da imam problema da nadjem ono sto mi je potrebno preko interneta.
Unapristojan alat po pristojnim cenama
Unapred zahvalan,
Bob
bozama
Majstor

Post by bozama »

Moj ti je savet da googlaš neke sajtove tipa malih oglasa sa slikom (kao kod nas kupujemprodajem i sl) za austriju pa onda pa tu lepo pretražuješ i gledaš šta se nudi po Beču a i kupca lako možeš kontaktirati na mail na engleskom naravno. Ja sam tako sebi našao auto u Sloveniji od fizičkog lica za alat sigurno još lakše.

pozdrav.
Bob
Brzi dodavač alata

Post by Bob »

Bozama,
Hvala puno na savetu. Probao sam ali se ocigledno nisam bas najbolje snasao.
U svakom slucaju veliki pozdrav i svako dobro,
Bob
maky
Dodavač alata

Post by maky »

molim malu pomoc, procjena poznavatelja alata koliko kosta novi ovakav virutex cirkular http://www.virutex.es/producto.asp?cat=33&id=4# ??
unaprijed hvala
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

maky
Dodavač alata

Post by maky »

puno si pomogao, hvala velika
Bob
Brzi dodavač alata

Post by Bob »

Postovanje!
Samo da izvestim da sam se definitivno razocarao u Austrijski alat. U prodavnicama je nesto jeftiniji ili tu negde, zavisi od prodavnice do prodavnice. Medjutim, kada sam uzeo boschhammer busilicu koja je bila na popustu, zaglavio mi se prekidac prilikom probe i nismo ni ja ni prodavac to uspeli da sredimo. Naravno da mi nije palo na pamet da je kupim. Poreklo robe je uglavnom PRC.
Sto se tice alata, prakticno ga i nema u slobodnoj prodaji. U Austriji je jako puno ilegalaca, koji se uglavnom bave gradjevinom i "majstorskim" poslovima, tako da je potraznja za dobrim alatom veca od ponude. POtrebno je imati jako dobre veze da bi se do istog stiglo, sto kod mene nije slucaj.
Toliko od mene.
Svako dobro.
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

evo sto se tice prodavnica alata u becu, ja skoro bio do nekih prijatelja na par dana tamo, i slucajno prolazili gradom i ugledam prodavnicu second hand, svega je bilo osim garderobe, znaci bilo je tv, bicikala, kompijutera fotoaparata i jos sto sta, a u jednom kutku stojala ugaona hekseriva marke bosh, ko da je mene cekala, doduse bila je polovna,ali je vredela, placena 49.99 evra..kupio je bez razmisljanja, i zadovoljan, dobio jos 2 testere u rezervi..hocu da kazem samo da ne mora prodavnica biti samo za alat, vec moze i za neke polovne stvari...a to je bilo u kako oni zovu taj deo grada-21 bicir, blizu neke zgrade koja im je kao opstina za taj kraj...pa ko ode ili ko je tamo, nek je potrazi i pogleda, uvek se nadje nesto interesantno...
kako citas....tako razumes...
Post Reply