Sasa wrote:Kad si vec kod Bosch-a zanima me mogu li se na netu naci skice rastavljenih masina sa svim djelovima?
moze ja to redovno radim kad porucujem delove(smanjimo objasnjavanje i smaranje na minimum)moras uci u njihov sajt (power tools,pa na service,pa ukucas kat.broj masine i otvaras part listu.
kao ja ovu (za keksaru)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Paa.. trebalo bi da ti oni tamo (ili ovde, ne znam gde si narucio) odbiju PDV, posto izvoze pa to mogu (i treba) da urade.
Onda ti CG obracuna svoj PDV (to ce sigurno da uradi prilikom uvoza), i na kraju izadjes na isto (priblizno posto PDV nije svuda isti).
mbole wrote:Paa.. trebalo bi da ti oni tamo (ili ovde, ne znam gde si narucio) odbiju PDV, posto izvoze pa to mogu (i treba) da urade.
Onda ti CG obracuna svoj PDV (to ce sigurno da uradi prilikom uvoza), i na kraju izadjes na isto (priblizno posto PDV nije svuda isti).
Znam to Bole al su mi poslali cijene bez naznake jeli sa ili bez PDV-a, toga me "strah"!
planiram kupiti upravo ovu keksericu, ali novu, ima li neki poseban razlog sto je prodajes?
Pozdrav
LG
ima razlog,zato sto imam dve,pa bolje da neko radi snjom nego da stoji.
inace cena za novu je bila 47000rsd.pa ko voli nek izvoli.
ova sto ja prodajem je ispravna 100% i nikad se nije pokvarila(testera je naostrena)
imam i ovu http://www.mastercity.ru/old_forum_arch ... 500002.jpg ,ali je dosta skuplja.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
ima razlog,zato sto imam dve,pa bolje da neko radi snjom nego da stoji.
inace cena za novu je bila 47000rsd.pa ko voli nek izvoli.
ova sto ja prodajem je ispravna 100% i nikad se nije pokvarila(testera je naostrena)
imam i ovu http://www.mastercity.ru/old_forum_arch ... 500002.jpg ,ali je dosta skuplja.
aaa, ok, pomislio sam da nesto nisi zadovoljan sa njom, pa sam se "unervozio" jer sam planirao da je uzmem sutra, nova je oko 40.000din trenutno
ako kupujes novu dobro pazi da je "made in germany" inace batali radnju.(ja da sam mogao kupiti polovnu takvu kao ti nebi se razmisljao,ali dobro "novo je novo"):)