BOSCH GFF 22-A

Ako imate nešto za razmenu ili prodaju , ili vam je nešto potrebno, OGLASITE to ovde
singer
Glavni moler
Glavni moler

BOSCH GFF 22-A

Post by singer »

prodajem keksaru:
Image
Image
Image
Image
Image
ispravna je ,testera naostrena,cena je 150 eura
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

A da prodas onu drugu?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

hehe ona je druge fele.;)
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Kad si vec kod Bosch-a zanima me mogu li se na netu naci skice rastavljenih masina sa svim djelovima?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Sasa wrote:Kad si vec kod Bosch-a zanima me mogu li se na netu naci skice rastavljenih masina sa svim djelovima?
moze ja to redovno radim kad porucujem delove(smanjimo objasnjavanje i smaranje na minimum)moras uci u njihov sajt (power tools,pa na service,pa ukucas kat.broj masine i otvaras part listu.;)
kao ja ovu (za keksaru)
Image
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Hvala,uspjelo! Porucio sam djelove i oko 20% su skuplji kod nas od ovih cijena prikazanih na Engleskom sajtu!
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Taman za PDV :)
Koliko vidim na sajtu su cene bez VAT-a (PDV-a).
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

E na to nisam obratio paznju, sad mi je jos milije!

Ako mi i ovi nasi ne dodaju PDV kad stignu djelovi!:)
Last edited by Sasa on 06 Oct 2010 09:32, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Paa.. trebalo bi da ti oni tamo (ili ovde, ne znam gde si narucio) odbiju PDV, posto izvoze pa to mogu (i treba) da urade.
Onda ti CG obracuna svoj PDV (to ce sigurno da uradi prilikom uvoza), i na kraju izadjes na isto (priblizno posto PDV nije svuda isti).
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

mbole wrote:Paa.. trebalo bi da ti oni tamo (ili ovde, ne znam gde si narucio) odbiju PDV, posto izvoze pa to mogu (i treba) da urade.
Onda ti CG obracuna svoj PDV (to ce sigurno da uradi prilikom uvoza), i na kraju izadjes na isto (priblizno posto PDV nije svuda isti).
Znam to Bole al su mi poslali cijene bez naznake jeli sa ili bez PDV-a, toga me "strah"! :P
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Sasa wrote:al su mi poslali cijene bez naznake jeli sa ili bez PDV-a, toga me "strah"! :P
eh ti đetić pa da se takih stvari bojiš.;)
LG
Precizni šegrt

Post by LG »

zdravo,

planiram kupiti upravo ovu keksericu, ali novu, ima li neki poseban razlog sto je prodajes?

Pozdrav
LG
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

LG wrote:
zdravo,

planiram kupiti upravo ovu keksericu, ali novu, ima li neki poseban razlog sto je prodajes?

Pozdrav
LG
ima razlog,zato sto imam dve,pa bolje da neko radi snjom nego da stoji.:)
inace cena za novu je bila 47000rsd.pa ko voli nek izvoli.
ova sto ja prodajem je ispravna 100% i nikad se nije pokvarila(testera je naostrena)
imam i ovu http://www.mastercity.ru/old_forum_arch ... 500002.jpg ,ali je dosta skuplja.:)
LG
Precizni šegrt

Post by LG »

ima razlog,zato sto imam dve,pa bolje da neko radi snjom nego da stoji.:)
inace cena za novu je bila 47000rsd.pa ko voli nek izvoli.
ova sto ja prodajem je ispravna 100% i nikad se nije pokvarila(testera je naostrena)
imam i ovu http://www.mastercity.ru/old_forum_arch ... 500002.jpg ,ali je dosta skuplja.:)
aaa, ok, pomislio sam da nesto nisi zadovoljan sa njom, pa sam se "unervozio" jer sam planirao da je uzmem sutra, nova je oko 40.000din trenutno
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ako kupujes novu dobro pazi da je "made in germany" inace batali radnju.(ja da sam mogao kupiti polovnu takvu kao ti nebi se razmisljao,ali dobro "novo je novo"):)
Locked