lakiranje brvnare
da,upice i osusice se ali ce vecito da ispusta kancerogene materije.ja u toj kuci ne bih boravio da mi plati neko.(bez uvrede).to mi nikako nije jasno,zasto ljudi slusaju svakakve gluposti a da se ne posavetuju sa strucnim licima.kad bi ti neko rekao da premazes uranijumom jer svetli u mraku i netreba ti sijalica u kuci ,ti bi ga poslusao?
Poceo sam da pravim drvenu kucu.Trenutno se obradjuje daska Beli bor dim 15x9 cm od koga ce se slagati elementi jedan na drugi i tako formirati kuca.Da ne duzim.
Ima li neko konkretan predlog cime zastititi DRVENU KUCU ? Misli se na premaze.
Sadolin,trafo ulje poliuretan i vodene boje su mi vec poznate i o tome nemojte pisati.
Grund olja i oljabec takodje poznato ali cena paprena.
Lakovi ne dolaze u obzir zbok pucanja.
Ima li neko iskustvo sa ovim problemom.
P.S.Mogu li administratori da mi na mail ili kako god pronadju kontakt sa Brankom Balaskom,to je onaj covek sto je napravio drvenu kucu i koja mu je nazalost izgorela.
Unapred zahvalan svima.
Ima li neko konkretan predlog cime zastititi DRVENU KUCU ? Misli se na premaze.
Sadolin,trafo ulje poliuretan i vodene boje su mi vec poznate i o tome nemojte pisati.
Grund olja i oljabec takodje poznato ali cena paprena.
Lakovi ne dolaze u obzir zbok pucanja.
Ima li neko iskustvo sa ovim problemom.
P.S.Mogu li administratori da mi na mail ili kako god pronadju kontakt sa Brankom Balaskom,to je onaj covek sto je napravio drvenu kucu i koja mu je nazalost izgorela.
Unapred zahvalan svima.
Ја сам купио "primer-DX". Са њим би требало да добијем заштиту као што је на зеленим бандерама. Укуцајна гугл назив и добијеш опис, са факултета у Загребу, о хемиском саставу и деловању. По том опису сам и одлучио да га купим. Сад још само да га употребим и да сачекам тридесетак година да се уверим да је то = то што кажу.
Дођох, видех, побледех