Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
pa sve je od MDF 30 mm farbano na već poznati način ,a na ovaj sistem lijevih i desnih gazišta sam se odlučio zbog uslova,kako je to već kolega "runer" primijetio dobina je 180 cm a visina 240 cm tako da je to jedina varijanta da bi bilo upotrebljiva naročito prilikom silaska
U Mdf u je farbanje najvaznije a ti si tu koliko vidim izuzetno dobar tako da su i radovi fantasticni. E sad mi koji nemamo komoru za farbanje moramo nositi da se radi da bi bilo lepo.
runer wrote:U Mdf u je farbanje najvaznije a ti si tu koliko vidim izuzetno dobar tako da su i radovi fantasticni. E sad mi koji nemamo komoru za farbanje moramo nositi da se radi da bi bilo lepo.
. moj kolega da ti kažem glede toga i tih komora,svi mi znamo kako je to u komori ali ja to nemam i patim se kao i većina ,malo napolju ,malo nadstrešnica.puno živaca i puno experimentisanja,i poliranje sa pravim pastama za auto lak i to je to
E ako je tako svarno si majstorcina. Ja imam sav pribor za farbanje a ne usudjujem se tako raditi vec nosim u komoru kod mog ortaka, moracu pokusati i ja ali na necem jednostavnijem da ne bih plakao. dosad sam samo farbao stepenista t.j. samo lakirao nije bilo lose ali u komori je mnogo bolje.