slažem se ja mislio na ovaj deo vojvodine ovde nema tržište za to da ima ja bi već radio tometabo wrote:Tržište sam praviš. Niko ne kupuje dok ne vidi šta kupuje. Prodaja zemlje na Mesecu je počela kada su ljudi mogli da vide satelitske snimke svog "imanja", a Mesec postoji već dosta dugoperadetlic wrote:pa to je i normalno za te mašine ako nemaš tržište nemoj ni ulaziti u taj biznis sa njima. U prevodu, sa kvalitetnim mašinama ćeš napraviti dobre komade koje ćeš moći da ponudiš. Kada potencijalni kupci počnu da se upoznaju sa tvojim proizvodom - eto tržišta!
C N C slike
- peradetlic
- Majstor majstora
za sve je kriv Toma Sojer
da nemas neke slike iz vise uglova.Inace lose su joj rijesene vodjice i navojna vretena.Nezasticeni su, zato su i zrdjali jer su stalno izlozeni prasini ,koja kupi mast i usled duzeg stajanja zrdjaju.
Sve u svemu robusna masina,sa mnogo elektronike.
Sve u svemu robusna masina,sa mnogo elektronike.
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
Hak ovo je Masterwood, tvornicki radjena masina, neznam jos da li ima sve od elektronike, to je jedan veliki ormar u kojem je smjestena elektronika. Inace je masina robusna, dugacka je 3 do 4 metra. Probacu da je uslikam sa svih strana, pa ce biti preglednije. Mene je interesovalo da li se isplati neka prepravka na njoj . pogotovu elektronika. Puno nekih radnji, odradjuje pneumatika.
Zamolicu te ponovo za savjet kada nabavim bolje slike i vise podataka o njoj.
Pozdrav Gaga
Zamolicu te ponovo za savjet kada nabavim bolje slike i vise podataka o njoj.
Pozdrav Gaga
Gaga sto bi sa onom masterwood masinom.malo sam je bolje zagledao na slici,i cini mi se da je samo za 2D rad,to jest isjecanje plocastih materijala,i djelova za namjestaj.Koliko vidim most je samo kacen sa jedne strane,zato ima paralelene sine.Pogledaj i pod kojim operativnim sistemom radi,ja po godistu bih rekao pod dosom,jer se on rucno programira,a kod nas ne znam da li se moze naci programer za te vrste masina.Ako je budes pazario obavezno pogledaj vodjice i vretena,da li ih je nagrizla rdja ili je samo uhvatilo patinu,jer ako su naceti stradaju lezajevi,i zamjena nije ni malo jeftina.
Pozdrav
Pozdrav
Hak 1 pozdrav,
Hvala ti na tvom odgovoru. Ja jos cekam da kazu koja je cijena a nakon toga cu odluciti, mada mi se cini da eventualna prepravka ove masine
moze da ispadne mnogo novaca.
Ako ne bude mnogo kostala, uzeo bih je iskljucivo zbog njene konstrukcije, odnosno klizaca sa mostom i vretenima, naravno ukoliko nebudu
nagrizeni.
Hvala ti na tvom odgovoru. Ja jos cekam da kazu koja je cijena a nakon toga cu odluciti, mada mi se cini da eventualna prepravka ove masine
moze da ispadne mnogo novaca.
Ako ne bude mnogo kostala, uzeo bih je iskljucivo zbog njene konstrukcije, odnosno klizaca sa mostom i vretenima, naravno ukoliko nebudu
nagrizeni.
Dobar je ovo sistem,nesto slicno cu napraviti.vakum sto nije dobar za drvo,kako je drvo porozno,i posle visesatne obrade pomjeri se obradak,daobar je za univer i medijapan,zato ga jos nijesam ni montirao.
Mada sam nabavio nacrt brze masinske stege,treba i to jedan bravar da mi napravi .
U sustini najbolje se pokazalo podloga medijapan i sarafima zategnes,ali je tu mali problem kada se postavlja vise komada,mora malo vise da se razmjerava,da bi svaki komad bio u radnoj nuli.
Mada sam nabavio nacrt brze masinske stege,treba i to jedan bravar da mi napravi .
U sustini najbolje se pokazalo podloga medijapan i sarafima zategnes,ali je tu mali problem kada se postavlja vise komada,mora malo vise da se razmjerava,da bi svaki komad bio u radnoj nuli.