ambalaza i zastita
ambalaza i zastita
Gde u Novom Sadu na malo može da se kupi tanji sundjer (od 5 do 30mm), zastitni najlon sa mehuricima vazduha, i kartonske kutije pogodne za pakovanje manjih rukotvorina radi slanja postom.
Hvala unapred!
Hvala unapred!
jel ovo http://www.bizoo.ro/firma/airpack/vanzareDule wrote:
Bilo je reci o ovima http://www.airpack.biz/documents/start.html
ali sada nece da otvori
Poštovani kolega ako znaš gdje ima onda pomozi čovjeku,jer ako kažeš gdje ima nečega šta se traži mislim da to nije reklama.Naravno ako ti uz ono šta se traži nudiš još ostali asortiman robe koju ima dotična trgovina ili firma onda je to reklama.Uostalom postoji ovdje i način komuniciranja putem privatnih poruka oliti PP i kako su već rekli to se nevidi i nesmeta pravilniku sajta.Stoga poštovani kolega Sloba ako si kojim slučajem i pogriješio ne namjerno i ispalo je reklama i bio si zbog toga opomenut nemoj to uzimati toliko k srcu i prozivati one koji se pridržavaju propisanih pravila vezanih uz sajt jer samim pridruživanjem na ovaj forum si pristao pridržavati se tih istih pravila.Ja te iskreno molim da ovo moje pisanje neuzmeš previše k srcu jer nisam htio izigravati nikakvog pametnjakovića ili policajca da dijelim neke packe ovdje nego jednostavno ako se traži pomoć a ti ako je možeš dati daj pomoć jer zbog toga smo svi mi ovdje radi druženja i pomaganja jedni drugima.sloba10 wrote:kartonske kutije prodaje pošta
za tu foliju ne smem da ti kažem - opomenu sam ovde dobio (nije bila folija u pitanju ) iako ja nemam nikakvu korist nego sam samo pokušao da pomognem.
Ako admin dozvoli da javno napišem a ako ne onda ....
Moj najiskreniji pozdrav........... Å trkić.
Čovijek sniva a Bog realizira!
javio sam mu odmahÅ trkić wrote:Poštovani kolega ako znaš gdje ima onda pomozi čovjeku,jer ako kažeš gdje ima nečega šta se traži mislim da to nije reklama.Naravno ako ti uz ono šta se traži nudiš još ostali asortiman robe koju ima dotična trgovina ili firma onda je to reklama.Uostalom postoji ovdje i način komuniciranja putem privatnih poruka oliti PP i kako su već rekli to se nevidi i nesmeta pravilniku sajta.Stoga poštovani kolega Sloba ako si kojim slučajem i pogriješio ne namjerno i ispalo je reklama i bio si zbog toga opomenut nemoj to uzimati toliko k srcu i prozivati one koji se pridržavaju propisanih pravila vezanih uz sajt jer samim pridruživanjem na ovaj forum si pristao pridržavati se tih istih pravila.Ja te iskreno molim da ovo moje pisanje neuzmeš previše k srcu jer nisam htio izigravati nikakvog pametnjakovića ili policajca da dijelim neke packe ovdje nego jednostavno ako se traži pomoć a ti ako je možeš dati daj pomoć jer zbog toga smo svi mi ovdje radi druženja i pomaganja jedni drugima.sloba10 wrote:kartonske kutije prodaje pošta
za tu foliju ne smem da ti kažem - opomenu sam ovde dobio (nije bila folija u pitanju ) iako ja nemam nikakvu korist nego sam samo pokušao da pomognem.
Ako admin dozvoli da javno napišem a ako ne onda ....
Moj najiskreniji pozdrav........... Å trkić.
a moram malo da ............bacim piljevinu nekom u sobu
ranije sam dao link do stvari koju je neko ovde tražio (stariji sam pa sam zaboravio o čemu se radi) a itzvesni i pojedinci sa crvenim epoletama su to brisnuli i poslali me u ćošak da se stidim bar dva minuta.
sad sam pažljiv da ne bih reklamirao robu, a vlasnika niti znam niti imam procenat od eventualne prodaje.
Дођох, видех, побледех
Poštovani kolega Sloba ja te u potpunosti razumijem i mislim da je tu došlo do nesporazuma,ja sam ti samo htio reći ako znaš nešto i da bi to moglo pomoći nekome slobodno napiši bez ustručavanja,jer svaka pomoć je uvijek dobrodošla.E sada šta se tiče ovih ili onih ili nas crvenih ili narančastih koji mogu da bršu postove ja se nadam da je došlo do nesporazuma i da smo ili su ili je krivo protumačio tvoj post stoga nemoj zamjerati jer nismo svi savršeni a i negledamo svi na pojedine stvari istim očima.Neželim više razglabati i tjerati mak na konac tako je kako je ti zaboravi ako možeš i pomozi kad možeš i unaprijed ti hvala na svakoj pomoći.Imaš još jedan ljep pozdrav od mene ma kakve ja boje bio............Å trkić.

Čovijek sniva a Bog realizira!
Ja nikom ne zameramÅ trkić wrote:Poštovani kolega Sloba ja te u potpunosti razumijem i mislim da je tu došlo do nesporazuma,ja sam ti samo htio reći ako znaš nešto i da bi to moglo pomoći nekome slobodno napiši bez ustručavanja,jer svaka pomoć je uvijek dobrodošla.E sada šta se tiče ovih ili onih ili nas crvenih ili narančastih koji mogu da bršu postove ja se nadam da je došlo do nesporazuma i da smo ili su ili je krivo protumačio tvoj post stoga nemoj zamjerati jer nismo svi savršeni a i negledamo svi na pojedine stvari istim očima.Neželim više razglabati i tjerati mak na konac tako je kako je ti zaboravi ako možeš i pomozi kad možeš i unaprijed ti hvala na svakoj pomoći.Imaš još jedan ljep pozdrav od mene ma kakve ja boje bio............Å trkić.
poslao sam mu odmah na PP link ka oglasu gde se prodaje "puckava" folija
ako još kome treba i njemu ću poslati PP.
Da mi savest bude mirna - neću da reklamiram ni svoje a kamo li tuđe

Дођох, видех, побледех