nu air kompresor

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
davor1973
Precizni šegrt

nu air kompresor

Post by davor1973 »

da li netko ima iskustva s ovim kompresorima.to su kompresori koji nemaju bocu kako bi komprimirali zrak.treba mi za povremeni rad,ništa profi.....i kolika je razlika u kvaliteti između kompresora sa bocom i kompresora bez boce ( koji te neprestano časti s 90 decibela ).
emcanke
Majstor

Post by emcanke »

mozeli slika.... ako mislimo na isto to je losa rabota bar sa ovim sto ja imam.
davor1973
Precizni šegrt

Post by davor1973 »

emcanke wrote:mozeli slika.... ako mislimo na isto to je losa rabota bar sa ovim sto ja imam.
kolega s kojim radim bi kupio ovaj : www.swistak.pl/a10342717,NUAIR-Kompresor-sprezarka-bezolejowy-1-1-kW-FILM.html , a ja sam za dva modela jači.nemogu naći sliku.izgleda kao kockasta putna torba na kotačiće.ide do 8 bara.pretpostavljam da je s tim kompresorima žut posao,pa razmišljam o ovakvim kompresorima : www.kompresory.narzedziowy-sklep.pl/hr/16/zakup-sprezarki-kompresora/
www.ottensten.hr/proizvodi/senco%20flayer2007.pdf
emcanke
Majstor

Post by emcanke »

Nismo mislili na isto...po meni i ova sorta sa prvog linka tanka prica.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Glavno pitanje je sta hoces da radis sa njim.
Ovaj prvi ko sto slikice kazuju, moze da posluzi za pumpanje guma, prskanje cveca, i laksi rad sa heftalicom.
davor1973
Precizni šegrt

Post by davor1973 »

mbole wrote:Glavno pitanje je sta hoces da radis sa njim.
Ovaj prvi ko sto slikice kazuju, moze da posluzi za pumpanje guma, prskanje cveca, i laksi rad sa heftalicom.
trebam ga za posao,lakiranje i sve ostalo što se može raditi s drvetom.
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Ako ti treba za lakiranje bilo čega onda ti ipak treba vrći kompresor sa većom bocom i stalnim pritiskom jer ovo šta si ti spominjao je za neke kako reče Mbole sitne posliće i tek tako da ga imaš ništa ozbiljno.Posavjetuj se još s nekim ko se bavi takvim poslovima.
Čovijek sniva a Bog realizira!
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

prvi prdavac ti je za naduvati gume kola i bicikla i za maketarstvo,a ova druga dva mogu da produ ali samo uljni nikako teflonski(ne zaboravi da su to kompr.za teren!!!):)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply