Molim vas za ponude (naravno na PP) za izradu:
1) unutrašnjih vrata od kupatila: 70x205 (to je otprilike zidarska mera...Naravno prvo treba uzeti tačne mere)
materijal: medijapan farban u belo (krilo, pervaz lajsne, štok), lakiran: 30% sjaj, upuštene 3 paralelne linije po celoj visini krila, okov (šarke, brava)
prag za ta ista vrata: hrast lakiran: mat
2) kuhinjski sto/pult
dimenzije 85x110
sa jedne strane se šrafi u zid (siporex)
sa druge ima dve noge
materijal: furnirani mdf TIK, bajcovanje i mat lakiranje (tako da se dobije nijansa drveta što približnija neobrađnom furniru tiku..dakle ni slučajno da ne ode u žuto...pre u neku pepeljastu/maslinastu)
3) + još nešto sitno:
majstori su mi naknadno dozidali još jedan zid pa mi fali parket lajsna u dužini od 2 metra (naravno treba je lakirati mat)
i izmedju kuhinje i hodnika na prelazu sa parketa na pločice treba postaviti alu mat lajsnu dužine 2 metra.
Hvala (Molim Vas za cene pojedinačno. Takođe odvojeno materijal/ruke i dinamiku plaćanja).
Mesto: Beograd - Palilula
Unutrašnja vrata i kuhinjski sto-pult
Unutrašnja vrata i kuhinjski sto-pult
Last edited by bloodymir on 25 Aug 2010 12:53, edited 1 time in total.
sve je to sjajno i bajno samo da jos kazes odakle si da ne palimo staklenu kuglu za dzabe.bloodymir wrote:Molim vas za ponude (naravno na PP) za izradu:
1) unutrašnjih vrata od kupatila: 70x205 (to je otprilike zidarska mera...Naravno prvo treba uzeti tačne mere)
materijal: medijapan farban u belo (krilo, pervaz lajsne, štok), lakiran: 30% sjaj, upuštene 3 paralelne linije po celoj visini krila, okov (šarke, brava)
prag za ta ista vrata: hrast lakiran: mat
2) kuhinjski sto/pult
dimenzije 85x110
sa jedne strane se šrafi u zid (siporex)
sa druge ima dve noge
materijal: furnirani mdf TIK, bajcovanje i mat lakiranje (tako da se dobije nijansa drveta što približnija neobrađnom tiku..dakle ni slučajno da ne ode u žuto...pre u neku pepeljastu/maslinastu)
3) + još nešto sitno:
majstori su mi naknadno dozidali još jedan zid pa mi fali parket lajsna u dužini od 2 metra (naravno treba je lakirati mat)
i izmedju kuhinje i hodnika na prelazu sa parketa na pločice treba postaviti alu mat lajsnu dužine 2 metra.
Hvala (Molim Vas za cene pojedinačno. Takođe odvojeno materijal/ruke i dinamiku plaćanja).

druga poruka (duplirana)ti je obrisana.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!