svaka cast za sajt,stvarno je vrlo koristan. imam jedan veliki problem.posto na kuci nemam betonsku plocu,vec drvenu konstrukciju,sve to nose grede dimenzija 16x14 cm. u jednu od tih greda je usao zizak,i vec dosta dugo pravi rupice i jede drvo.probao sam da drvo namazem zizocidom,ali nista se nije desilo.da li neko zna kako trajno mogu da ga se resim,ima li neki bolji preparat,ili neka naprava koja ih unistava? unapred svima hvala
Auuu bogme bato od mazanja nema ništa sa tim mazanjem možda ćeš ga samo još više nateraš u drvo da ide nisam pametan baci neke slike da vidimo svi kakva je šteta i koje je drvo upitanju možda ti možemo pomoći
neznam sta si sve pokusao i neznam u kom obimu ti je zizak napao grede ali probaj i ovo:uzmi špric i u njega naspi nafte i u svaku rupu gurni iglu dokle može i uštrcaj(mozda pomogne jer sam to cuo od starijih ljudi)da je gradja iz susare toga nebi bilo.
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Sad se sjetih iskustva jedne moje komsinice, probala je zena sve namjenske hemikalije i kad nista nije uspijevalo sipala CocaCola-u i vise ni traga od sipca i grebanja!
Ako neko smatra da je ovo reklama neka odmah brise!
Last edited by Sasa on 22 Aug 2010 23:27, edited 1 time in total.
Ja sam koristio FENTIN od belinke u spreju, kada se pojavio žižak u štoku prozora.Nakon dva do tri prskanja nečuju se više.Sprej ima cjevčicu, tako da možeš špricati direktno u rupe.
ПробајФЕНТјН Белинкин у спреју,као што је рекао stari , јер и ја имам позитивно искуство.Мада слободно можеш да купиш и жижоцид и да пробаш са иглом и шприцем,а можеш и да забушиш рупе наспеш неко од предложених средстава и рупу затвориш дрвеним чепом.