Stvar ponude i potraznje. U ovom slucaju je potraznja zanemarljiva jer cena diktira potraznju, koje bre lud da za tu spravu da 500 jevrica. Ja upravo imam ponudu za mali bansek sa tri tocka koji se koristi za secenje sundjera za nekih 150jevrica. Idem cim uhvatim malo vremena da ga vidim a verovatno i kupim.
Ovi sa 3 tockica jel mogu da seku drvo. Jedan moj prijatelj je dobio na poklon De waltov, polovan, bice da je pao sa stola malo je izuvijan i ispada mu testera. Tri meseca ga popravljaju ali ne ide, Ja sam mu ponudio da mu nesto platim ali nece da cuje.
To je vrlo dobar bansek nekada ga je radila MI Majevica mogao je da reze i metal posle ga je radila privatna firma iz B. Palanke NIRA metal. Inace su kupovali odlivke od Majevice. Da napomenem to je mali bansek ali zato sto je sav od gusa izuzetno cvrst. Jos nisam stigao da odem da ga vidim ali 99 posto cu ga uzeti. Ako ne uzmem parketar ce biti prvi obavesten.
E sad da se malo pohvalim danas sam doneo bansek i dobio ga za 120evrica. Bio bacen u supi nije radio 5god. danas sam otisao po njega, nisam mogao otici ranije jer sam 16dana poradjao kamen iz bubrega. Sad je tu slede slike sjutra. Kao sto sam rekao izuzetno cvrste konstrukcije liveno rame je fantasticno. Malo je zapusten ima finog doterivanja ali za te pare??