bansek
bansek
enhelov ili vomaxov,vredi li cemu?ima li ko licnog iskustva u radu sa njima?pise da moze da sece do 8 cm visine,ali neznam dali bi mogao da sece tvrdo drvo?
Valjda mislis na ovaj model Einhela http://www.einhell.com/englisch/englisc ... ge&lang=en
Womax nisam nasao na sajtu Woby-ja ali sigurno je u istu klasu.
I ja se razmisljam za einhel bm 200 (stariji model, jer jedino njega ima u mom gradu -cena 115 eur) ali brine me slaba snaga motora 250W (350W je kod svih neki minimum), a najvise specifikacija motora - "power 250w s2 15min" E ovo S2 15 min. me najvise brine, valjda se odnosi na neprekidan rad od max. 15 min.
Onaj RT-Sb 250 na netu nema jedino model RT-SB 305 ali od oko 300 Eur.
A posto su cene?
Womax nisam nasao na sajtu Woby-ja ali sigurno je u istu klasu.
I ja se razmisljam za einhel bm 200 (stariji model, jer jedino njega ima u mom gradu -cena 115 eur) ali brine me slaba snaga motora 250W (350W je kod svih neki minimum), a najvise specifikacija motora - "power 250w s2 15min" E ovo S2 15 min. me najvise brine, valjda se odnosi na neprekidan rad od max. 15 min.
Onaj RT-Sb 250 na netu nema jedino model RT-SB 305 ali od oko 300 Eur.
A posto su cene?
da,na taj model einhela sam mislio.i meni se cini da je 250 vati slabo.zato sam i pitao dali neko ima iskustva u secenju tvrdog drveta sa njim.i taj gude mi se cini ok ali nema vise cene na njihovom sajtu kao ranije.moracu da zovem da pitam za cenu.za ovaj enhel daju garanciju 2 godine,za gude verovatno samo godinu.ima i neki matrixov...sve je to slicno po karakteristikama...
zvao woby haus jutros.nemaju vise gude i nece ga vise ni dobijati.:(takodje ni metabo alat vise ne drze.imaju jedino onaj matriksov i kosta nesto preko 11000 .zna li neko koliko se krecu cene polovnih banseka hobi mio standard?
Last edited by parketar on 07 Aug 2010 10:16, edited 1 time in total.
Mozda te zanima ova kombinacija http://www.pazar3.mk/ViewItem.aspx?itemId=847342
Pre par meseci naso sam jednu polovnu ali bila je skupa 350eur .Sece oko 13 cm, a motor je oko 700-1000w (ne secam se bas )
Ako uporedim cene polvnjaka i novih masina najbolji mi je izbor Metabo 260 bas za 250 eur + 3 god. garancija. Ali treba kupim i frezer i keksericu pa malo kocim
onu kombinirku sam stavio jer dosad nisam video ovakvu kombinaciju
Ako uporedim cene polvnjaka i novih masina najbolji mi je izbor Metabo 260 bas za 250 eur + 3 god. garancija. Ali treba kupim i frezer i keksericu pa malo kocim
onu kombinirku sam stavio jer dosad nisam video ovakvu kombinaciju
Last edited by dikar on 08 Aug 2010 15:56, edited 1 time in total.