Угаона клупа, помоћ
annenad wrote:Ja sam ih imao na jednoj, bas takvoj garnituri. Sasvim obicna (nefazonirano drvo) sa ravnim naslonima. Mislim da sam je kupio davne 1998 godine (prosli vek) u Jugodrvu). Tek toliko. Naravno imala je i sanduk ispod sedista + sto + tri stolice....

Iste godine i ja kupio + sto + 2 stolice.Sto preradjen na jednu nogu radi ustede u prostoru( mali stan).Sanduk ispod sedista.Imaju mebl na naslonima i sedistima
Otprilike kao ona na mojoj slici.
Moje nisu bile tako masivne, obicne letvaste (5 cmx1,5 cm) i tako sastavljena konstrukcija. Imam je jos uvek rasklopljenu negde na tavanu. Mali stan, stiglo dete pa ugaona napolje da se ubaci jos jedan lezaj. Takva je sudbina dobrog i prakticnog namestaja. Sto i stolice sam tzadrzao....
=D=D

Ne veruj ženi koja laže...
A, pa za to postoji ova "policica" na vrhu sa zadnje strane. Da ih odmakne od zida. Ne mora da bude bas ovliko duboka kao sasina, al ako ima prostora, ne smeta. Zgodno je za odlaganje svega i svacega (piksle, novine, bakine naocari koje posle svi trazimo po kuci...)annenad wrote:Samo u slucaju da nisu do zida. Ne znam gde udara glava kad se lepo zavalis u zakosenu? (Verovatno u zid). Kod ravnih, kada su do zida, to ne moze da se desi jer nema zavaljivanja vec sedis uspravno.
Na mucih se dok provalih kako da prebacim iz dwg u format slike!!!
Ovo je bocna strana koja je kod mojih klupa od panel ploce al je mozes praviti od bilo kojeg plocastog materijala, po zelji!

Uploaded with ..us
Ako ti nesto oko kota nije jasno pitaj jer sam se trudio da sve iskotiram na jednoj slici pa ima previse linija!
Ovo je bocna strana koja je kod mojih klupa od panel ploce al je mozes praviti od bilo kojeg plocastog materijala, po zelji!

Uploaded with ..us
Ako ti nesto oko kota nije jasno pitaj jer sam se trudio da sve iskotiram na jednoj slici pa ima previse linija!
Evo ovdje imas prakticno sve sto je bitno, a ako jos nesto treba slobodno pitaj!!!

Uploaded with ..us

Uploaded with ..us