Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
peradetlic wrote:super su
a može da krene i serijska proizvodnja
Teško, mada izgledaju jednostavno, naišao na dosta problema kod izrade.
Samo za vijke sam izgubio mjesec dana dok nisu došli iz Njemačke, a sada za kraj Bole jurca po Bg i traži mi gripove.
Eto još malo detalja. http://public.fotki.com/sslazio/drveni-bicikli-/
Last edited by robert22 on 30 Jul 2010 22:57, edited 1 time in total.
runer wrote:Pa ako sve usinhronizujes sto ih ne bi radio. Pogledaj samo cene na Telesopu ja mislim da bi se isplatilo.
Problem je što je Kina daleko pa kada te domači trgovci operu sa cijenom guma, felgi i zračnica ode ti pola buđeta za jednog jeftinog "kineza guralicu". Na to dodaj one šerafe, koje mi još nije jasno da ih nitko ne drži u hr. I sada za kraj kod nas ne mogu kupiti obične dječje gripove za volan.
Srećom, sa šperom imao samo sitne zezancije.
Ovi Bole
Vijaka ima, ne baš ovakvih, ali moglo se naći nešto slično. Matica nigdje. Zapravo bilo je M6 u SCH po 560 eura 100kom.
Meni su trebale M6 i M8 matice. Usput sam si naručio i ove šminka konfirmate.
Posle 2,5 godine da pokrenem temu ponovo
Pomenuli ste gore ugradjivanje el.motora od srafilice/busilice u bicikl. To mi je plan u narednih mesec dana da uradim, samo sa nekim drugacijim motorima.
Pitanje: koja je debljina spera koji si koristio, koji sper(da li bi topola bila ok) i koji je promer tocka/felne? Cini mi se da je 12 cola ?