Univer 20mm
Univer 20mm
Gde mogu da pronađem, a i da kupim univer (ivericu) debljine 20mm?
meru od 20mm univera neces nigde naci osim firmi koje rade na veliko pa im fabrika odradi po zeljenoj debljini(ali se tada neradi o 1000-2000 tabli nego kolicina ide u m3!!!!tako da ako si negde video ili cuo tu debljinu znaj da to nije eu standard vec naruceno.
ako mogu da pitam zasto bas mora biti 20mm i za cega je namena?mozda mozemo da ti preporucimo neku adekvatnu zamenu ili savet.
pozdrav!!!
ako mogu da pitam zasto bas mora biti 20mm i za cega je namena?mozda mozemo da ti preporucimo neku adekvatnu zamenu ili savet.

pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Traba mi za lajsne ragastova.
viewtopic.php?pid=28472#p28472
Hteo bi da promenim lajsne, a ofarbam strane ragastova.
Ako uzmem 19mm ostaje mi 1mm lufta. Mislim (možda grešim) da neće valjati.
A za lepljenje dve od 10mm već su mi predložili.
Imate li neki drugi predlog?
Ali da nije skupo, jer ne mogu da priuštim sebi luksuz.
viewtopic.php?pid=28472#p28472
Hteo bi da promenim lajsne, a ofarbam strane ragastova.
Ako uzmem 19mm ostaje mi 1mm lufta. Mislim (možda grešim) da neće valjati.
A za lepljenje dve od 10mm već su mi predložili.
Imate li neki drugi predlog?
Ali da nije skupo, jer ne mogu da priuštim sebi luksuz.
Bilo bi dobro da slikas (i oznacis na slici) sta to hoces da zamenis , da bi ti pomogli , jer ovako nagadjamo. Debljina pervaza stvarno nije bitna , osim ako se ne radi o "futer" stoku (ragastovu) , gde pervazi sa jedne strane "glume" falc (mada ne znam koji bi falc na vratima bio 20 mm - obicno su 22-24mm).
Ovo su druga i treća slika iz prethodne poruke:

Ovde je skinute jedna lajsna:

Lajsna ima samo jedan falc (kanalić) koji upada u rupu koja se vidi na trećoj slici.
Ako je tanje od 20mm onda vrata naležu na gumu (koja se na četvrtoj slici ne vidi jer sam skinuo), ali ne i na lajsnu.
Ove slike imam na računaru, ali čim stignem, ako bude bilo potrebno slikam detaljnije.

Ovde je skinute jedna lajsna:

Lajsna ima samo jedan falc (kanalić) koji upada u rupu koja se vidi na trećoj slici.
Ako je tanje od 20mm onda vrata naležu na gumu (koja se na četvrtoj slici ne vidi jer sam skinuo), ali ne i na lajsnu.
Ove slike imam na računaru, ali čim stignem, ako bude bilo potrebno slikam detaljnije.