Čemu služi hangar vijak

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
MapleMan
Majstor majstora

Čemu služi hangar vijak

Post by MapleMan »

E baš me interesuje Metabo ?! Hangar vijak drvo-drvo ! Koja je njegova prava primena i gde ustvari ima primenu, kako se snjim služiti na naj bolji način ili ti pravilna namena njegova. Mislim Mnogima je poznat da je za drvene lutke na stepeništima ?? On ! prava stvar ali ja bih reko da nije tako ? Hvala :)
Dva put zine , a tri put slaže
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

MapleMan wrote:E baš me interesuje Metabo ?! Hangar vijak drvo-drvo ! Koja je njegova prava primena i gde ustvari ima primenu, kako se snjim služiti na naj bolji način ili ti pravilna namena njegova. Mislim Mnogima je poznat da je za drvene lutke na stepeništima ?? On ! prava stvar ali ja bih reko da nije tako ? Hvala :)
To je saraf za spoj dva drvena elementa, ima dosta mjesta gdje se primjenjuje a najcesce je na stubicima stepenista(mada je vise volim da ih utiplujem u beton) i policama za knjige isl. koje imaju spoj stubic-ploca-stubic!
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Molim vas trudite se da postove ostavljate na "prava" mesta. Ovome sigurno nije mesto u "Rečniku"
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Koristi se i recimo za drvene garnisne. Kada se dve sipke na koje se kace zavese spajaju njime na sredini.
Takodje njime se nosaci garnisne kace za zid (jedan kraju u nosac drugi u tipl).

U sustini gde god mozes da okreces jednu od stvari koju srafis.
Post Reply