savjet za pneumatcku brusilicu
savjet za pneumatcku brusilicu
Koristim pneumatcku brusilicu jako puno i imam problema sa cickom na jastucetu(to je ona sto se brusi mdf il sto koriste auto lakireri)jako brzo ode tako da brusni papir nece da se ljepi.Kupovo sam raznoraznih jastuka od 5 do 55 eura sve izdrzi naj vise 2 mjeseca i gotovo probo sam mjenjati samo cicak al neide ni to,pa pitam za savjet ako je neko imo isti problem kako je ga rjesio???
Moje iskustvi sa cicak diskovima je slicno!
Rjesenje je sledece imas u prodaji diskove sa cickom koji se lijepe na stare jastuke tako da ne moras da mijenjas komplet jastuk sto je skupo i tesko se moza uracunati u cijenu! Nisu skuplji od 1 evra!
Prije pojave ovih cicak diskova koristio sam snajdersku cicak traku, imas je u prodavnicama metrazne robe, stofova. Najsira je oko 3 cm soroka pa otkines 3-4 parceta poredjas jedno uz drugo, skines disk sa masine stavis na trake i ocrtas flomasterom, makazama odsijeces i zalijepis sintelanom!
Rjesenje je sledece imas u prodaji diskove sa cickom koji se lijepe na stare jastuke tako da ne moras da mijenjas komplet jastuk sto je skupo i tesko se moza uracunati u cijenu! Nisu skuplji od 1 evra!
Prije pojave ovih cicak diskova koristio sam snajdersku cicak traku, imas je u prodavnicama metrazne robe, stofova. Najsira je oko 3 cm soroka pa otkines 3-4 parceta poredjas jedno uz drugo, skines disk sa masine stavis na trake i ocrtas flomasterom, makazama odsijeces i zalijepis sintelanom!
Zavisi od dimenzije te tvoje i obrtaja + šta sa njom radiš ?
Bosch jastuče je oko 560 din ( belia čičak traka je na njoj ) vrlo jak čičak !
Moj ti je savet da obđeš wobyhaus repro materijali su mnogo jeftiniji i kvalitetniji nego po nekim farbarama i diskontima Ja trakastu šmirglu kupujem kod njih 6 komada 2x 60 2x 80 2x 100 je 210 dinara (Womax-ova) u farbari mi je lik hteo da proda komad za 130 dinara beorol
Tako i za tu rotacionu gledaj ko je proizvodi i šta kupuješ Norton trake i šmirgle su najbolje !! 
Moj ti je savet da obđeš wobyhaus repro materijali su mnogo jeftiniji i kvalitetniji nego po nekim farbarama i diskontima Ja trakastu šmirglu kupujem kod njih 6 komada 2x 60 2x 80 2x 100 je 210 dinara (Womax-ova) u farbari mi je lik hteo da proda komad za 130 dinara beorol

Last edited by MapleMan on 18 May 2010 10:19, edited 1 time in total.
Dva put zine , a tri put slaže
coveku bas i nije blizu wobyhaus a mislim da ga nema jos uvek u Banja Luci.:)jedino da mu neko pazari i posalje busom.MapleMan wrote:Zavisi od dimenzije te tvoje i obrtaja + šta sa njom radiš ?
Moj ti je savet da obđeš wobyhaus repro materijali su mnogo jeftiniji i kvalitetniji nego po nekim farbarama i diskontima Ja trakastu šmirglu kupujem kod njih 6 komada 2x 60 2x 80 2x 100 je 210 dinara (Womax-ova) u farbari mi je lik hteo da proda komad za 130 dinara beorolTako i za tu rotacionu gledaj ko je proizvodi i šta kupuješ Norton trake i šmirgle su najbolje !!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
da kod nas jos nema wobyhaus al ima nekih drugih,placo sam jastuce i po 55 eura sve u nadi da ce trajati sto duze al djaba,ja brusim jedan materijal koji se zove granmatrix dosta je tvrdjii od drveta il mdf,sa tolikim cjenama jastuka tesko se uklapa u cjenu,jedino sto kaze sasa uzimati te naljepnice sa cickom mada sam ih vec koristio pa potrosim dvije za jednu plocu.ima dosta neravnina,malih lajsna,zidnih lajsna itd na kojem mi ode taj cicak al tako je bar jeftinije