kombinirka, savet za kupovinu

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
Post Reply
gaton
Zarezivač olovaka

kombinirka, savet za kupovinu

Post by gaton »

Pozdrav svima, treba mi savet jer bih napravio malu radionicu u garazi , prostor je 5x6 metara tako da mislim da bi masina tog tipa najbolje koristila na tako relativno malom prostoru. Gledao sam po oglasima ali sam skeptican prema polovnim masinama jer tu nikad nisi siguran sta kupujes zato bih se odlucio za novu. Za sada sam nasao u firmi Jelastil tu kopiju bugarke ,manja je 3300eur i neku italijansku u firmi Lineta u BG http://www.lineta.rs/index.php?action=a ... e=CM%20300 . Ova italijanska ima predrezac tako da mislim da je bolja ali zbog delova i ostalih komlikacija sam nesiguran... Ako imate neki bolji predlog bio bih zahvalan
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

ja imam tu iz jela-stil kp 320,u sustini sam zadovoljan jedino ti treba 1 dan da je odmastis i "upucas" za rad,a ta iz linete je kineska a ne italijanska,kao sto je holzmann bugarska a ne austrijska(nemoj da te nasamare.:)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

u firmi Lineta
koja je cena nje?
gaton
Zarezivač olovaka

Post by gaton »

Njih sam zvao prosle godine mislim da je bila oko 4000-4500 i to bez transporta
gaton
Zarezivač olovaka

Post by gaton »

singer wrote:ja imam tu iz jela-stil kp 320,u sustini sam zadovoljan jedino ti treba 1 dan da je odmastis i "upucas" za rad,a ta iz linete je kineska a ne italijanska,kao sto je holzmann bugarska a ne austrijska(nemoj da te nasamare.:)
pozdrav!!!
a sto mislis da je kinez
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

gaton wrote:
singer wrote:ja imam tu iz jela-stil kp 320,u sustini sam zadovoljan jedino ti treba 1 dan da je odmastis i "upucas" za rad,a ta iz linete je kineska a ne italijanska,kao sto je holzmann bugarska a ne austrijska(nemoj da te nasamare.:)
pozdrav!!!
a sto mislis da je kinez
proguglaj malo po ostalim sajtovima za nove i polvne masine pa ces videti da jedna te ista masina ima nekoliko imena i oznaka.:cool:
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Post Reply