Interesuje me jel neko raspolozen da mi proda bansek, moze polovan u solidnom stanju, moze i varijanta bez motora.
Odgovara mi varijanta sa tockovima od 350mm, fabricki ili pravljen moze i tako, znaci nesto profesionalno, hobi varijanta me ne interesuje.
Ako je potrebno jos informacija pitajte.
Unapred se svima zahvaljujem.
singer, hvala na pitanju, malo je nedostajalo da tako nesto i uradim. Inace radi majstor Žika samo tako, isporučio prvu turu, a jos kad bi ti rekao po kojoj ceni ih radi...
Imam bansek sa točkovima 500mm i sa njime odradjujem posao, ovaj od 350 mm bi uzeo za neke finije stvari.
Sta mislis koju cenu da ocekujem za bansek, mislim ako mi neko uopste i ponudi?:|
Ako si raspolozen imam jedan na prodaju.350mm tockovi,motor 2,2kv,reze pod uglom ,imam i kolica moze da reze i trupce ali do 600mm duzine,duzina testere je 2800mm,,,,,slike na pp.
Last edited by danko31 on 07 May 2010 16:59, edited 1 time in total.
imam priliku da kupim bansek polovan Mio Standard Osijek, precnik tockova 300mm, ukoliko je neko koristio ovaj tip masine i naravno ako je raspolozen da podeli sa mnom svoja iskustva u radu sa ovom masinom, mnogo bi mi znacilo.
Ujedno interesuje me sta mislite koju cenu da ocekujem, s obzirom da nisam nikad radio sa ovim masinama.
Ovih dana cu da idem da pogledam bansek, pa bi mi vasi saveti puno znacili.
Zahvaljujem se unapred.