Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Plutajuce cepove sam koristio kod izrade polukruznih prozora ..al eto nisam znao da se tako zovu Danas sam malo probao izradu plutajuceg cepa na vratima i mislim da treba vise vremena a sobzirom da nemam reklamacije a treba da radim jos 18 vrata nastavit cu sa ovim sarafima ....hvala na savjetima
Pozdrav kolege, ja imam jedno glodalo koje je neka kombinacija casastog i bicnog glodala pa me zanima da li ga mogu koristiti za izradu profila i kontra profila za vrata. Profil je vrlo slican, mozda i isti kao kod Tishlera. Najbolje je da okacim sliku ali mi nesto ne ide pa bi zamolio nekog kako to da uradim.
Metabo:
Pretpostavljam, da si na ovo glodalo mislio. Prebacio sam sliku iz TVOG drugog posta, a njega obrisao. (Vidiš da ti ide postavljanje slika )
O, konacno da nekako ukapiram postavljanje slika.Hvala Metabo e, to vam je to glodalo pa ako mi neko moze objasniti mogu li njime da radim vrata. frizove bi obradio u jednom prolazu, a precage po principu casastog glodala. Falc koji pravi sredina noza je 12mm pa bi po tome i cep morao da bude 12mm. sta mislite o ovome
drvodeljac wrote:O, konacno da nekako ukapiram postavljanje slika.Hvala Metabo e, to vam je to glodalo pa ako mi neko moze objasniti mogu li njime da radim vrata. frizove bi obradio u jednom prolazu, a precage po principu casastog glodala. Falc koji pravi sredina noza je 12mm pa bi po tome i cep morao da bude 12mm. sta mislite o ovome
covece pa ti sve znas,samo napred,friz ti je 42mm(standard)pa udri.
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
drvodeljac wrote:To sam pazario od jednog kolege koji je nazalost preminuo. To je ERGILSAN turki je valjda, a njega i jedno ravno glodalo 100x 50 platio 100e
takva glodala Veki iz lazarevca prodaje,dobra su.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!