Majstor za renoviranje broda
- nebicker2000
- Zarezivač olovaka
Ovo mi lici na bacanje koske.
Pa nije ovo tender. I on je stvoren da bi se radile zakulisane radnje. Pa ni jaja na pijaci nisu sva ista i nemaju shodno tome istu cenu.
O kakvoj ponudi je uopste moguce govoriti kada je informacija o obimu poslova nedostupna. Po meni za iole ozbiljnu ponudu je potrebno izvrsiti detaljnu analizu zatecenog stanja, obima poslova, posebnih zahteva itd.
Nije nemoguce ni nepoznanica da se za male novce pazare krsevi na tj otpadi u dalekoj nam Evropi, sredjuju , opet za iste tj "male " uvuce neki jadnik u pricu gde posrednik i klijent budu zadovoljni a onaj ko je izvukao kompletan posao radi za dz. Ono sto interesuje onoga koji radi je priblizno vreme za koje je u mogucnosti da se odredjeni posao privede kraju tj broj utrosenih radnih sati!
Evo ja cu na ovaku kolicinu informacija dati isto tako ozbiljnu ponudu.
25700eura. Pola para unapred. O posebnim zahtevima , dogovor
Pa nije ovo tender. I on je stvoren da bi se radile zakulisane radnje. Pa ni jaja na pijaci nisu sva ista i nemaju shodno tome istu cenu.
O kakvoj ponudi je uopste moguce govoriti kada je informacija o obimu poslova nedostupna. Po meni za iole ozbiljnu ponudu je potrebno izvrsiti detaljnu analizu zatecenog stanja, obima poslova, posebnih zahteva itd.
Nije nemoguce ni nepoznanica da se za male novce pazare krsevi na tj otpadi u dalekoj nam Evropi, sredjuju , opet za iste tj "male " uvuce neki jadnik u pricu gde posrednik i klijent budu zadovoljni a onaj ko je izvukao kompletan posao radi za dz. Ono sto interesuje onoga koji radi je priblizno vreme za koje je u mogucnosti da se odredjeni posao privede kraju tj broj utrosenih radnih sati!
Evo ja cu na ovaku kolicinu informacija dati isto tako ozbiljnu ponudu.
25700eura. Pola para unapred. O posebnim zahtevima , dogovor

-
- Samostalni majstor
Lakirao bi spricom-pistoljem,poliuretanom,akrilom,epoxi,uljanom koliko para toliko muzike.Imam vec par plovnih poslica odradjenih,nazalost samo jednu forografisao.A za strah od vode,samo sala.Kao sto rece metabo,samo me strah piti vodu pored dobrog vina,naravno uz dobru ribu.Imas kontakt,pa ako si za posao zovi.nebicker2000 wrote:A cime bi Ti lakirao?Inace na suvom je .Ako imas klaustrofobiju i za to imam resenje.Svi bi nesto da rade a niko ponudu ne daje. Bas vesela grupica..
ne prijatelju mi bi svi dali ponudu i pali na glavu.nebicker2000 wrote:Svi bi nesto da rade a niko ponudu ne daje. Bas vesela grupica..

mi svi inace radimo napamet posao i tek kad damo ponudu onda nam musterije kazu sta i kako treba da se radi.
nego da se ne blesavimo:slikaj brodic da vidimo u kakvom je stanju,kazi sta treba da se uradi i onda mozes dobiti konkretne odgovore sa ponudama(ima ovde na forumu jaakkoo ozbiljnih majstora pa cak i za plovila).

pozdrav!!!
Last edited by singer on 02 Apr 2010 13:02, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- peradetlic
- Majstor majstora
- peradetlic
- Majstor majstora
- stevan1846
- Precizni šegrt
Ako ste zainteresovani za ozbiljan profi posao:
http://www.google.co.za/url?sa=t&source ... 6RgNJjTk8g
http://www.google.co.za/url?sa=t&source ... 6RgNJjTk8g