Potrebna tezina
- GERSIVARIUS
- Majstor početnik
Potrebna tezina
Cenjene kolege,da li bi neko mogao sto hitnije da me posavetuje,koja je minimalna tezina bar priblizno u kilogramima,potrebna da se gaziste na stepenicama montira sa klasicnom pur penom.Pozdrav i hvala.
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
- GERSIVARIUS
- Majstor početnik
Za koje vreme ona veze...runer wrote:Pa covece koristi nisko ekspandirajucu pur penu bas za stepenista. Tu ti ne treba velik pritisak dovoljno je par kilograma to ti je otprilike po cigla sa svake strane na gazistu.
I ovo ce da prodje.
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
(kada ti je lepo kao opomena ,kada ti je tesko kao uteha).
Strug i moja masta mogu da naprave svasta...
Kako se pivo seli iz gajbe u nekog od "pritiskaca" tako bi on postajao tezi a gajba laksa.
Dugi nedostatak je sto bi s vremna na vreme pritisak na svakoj neparnoj stepenici pao na nulu. Raste, raste, raste, onda padne na nulu, pa se ponovo vrati al na malo nizu vrednost nego sto je bila pre toga (posto je deo tezine otplovio kroz toalet).
Ima nedostatak. Bio bi neravnomeran pritisak tokom vremena. Polako bi padao na svakoj parnoj stepenici a rastao na svakoj neparnoj.radmit wrote:Bojan,gajba piva,metabo,gajba piva ,strkac ,gajba piva,al bi to bilo ucvrsceno stepeniste.Sest gazista reseno za to pre podne ,popodne ispocetka.
Kako se pivo seli iz gajbe u nekog od "pritiskaca" tako bi on postajao tezi a gajba laksa.
Dugi nedostatak je sto bi s vremna na vreme pritisak na svakoj neparnoj stepenici pao na nulu. Raste, raste, raste, onda padne na nulu, pa se ponovo vrati al na malo nizu vrednost nego sto je bila pre toga (posto je deo tezine otplovio kroz toalet).

- GERSIVARIUS
- Majstor početnik
Zdravo ljudi.Gazišta su postavljena i rekao bih da stepenice sveukupno ne izgledaju loše.Čela sam obrađivao ceresit 6 lepkom i obojio belom farbom za beton.Å to se težine tiče bila su dovoljna 3 balona od 6 l vode po gazištu.Montirao sam ih na klasičnu purpenu jer nisam obrađivao gazeći deo stepenika već je ostao "čist" beton a u njega sam ubušio dve rupe od 8 mm i ojačao sve sa 2 drvena tipla po gazištu.Čim sklopim bračni ležaj i naučim da postavljam slike,postaviću radove da ih ocenite.A predlog da ekipa kolega pomogne pri montaži je moguća samo uz cisternu piva.Pozdrav.
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"