Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
ovo je granmatrix proizvod od metalca il sto slovenci proizvode pod imenom kerok,pa jel moguce da malo stolara radi sa ovim il jos to nije zazivilo kako treba???ovaj materijal kad se radi nevide se spojevi,odlicno izgleda kad se sve zavrsi i ispolira,ploce su debljine 12m a korita dolaze odvojeno,kad se zavrsi izgleda kao saliveno iz jednog komada
Last edited by dj.x on 18 Mar 2010 21:53, edited 1 time in total.
da radi,otidji kod njih imaju sirok spektar boja i oblika korita a to mozes viditi i na njihovoj stranici,mozes naruciti koja ti treba duzina i sirina,ja uvjek uzimam sire od 600 pa onda izvlacim lajsne zidne i ceone.ako koga interesuje kako se ovo radi neka pita slobodno ,nisam sveznalica al dodjem do cilja:)
Last edited by dj.x on 20 Mar 2010 07:32, edited 1 time in total.
Neznam nisam ja nikad uzimao ali u bivšoj firmi smo prvo uzimali LG pa su onda presli na nekog drugog dobavljača ali nijednom nam u radionicu nije ušao Metalac
neznam ja ima dobro iskustvo sa njima i jedino da vidim da je taj neki proizvodjac povoljniji onda bi razmisljo o promjeni,sad zasada su mi ekstra bude nekih sitnih gresaka al sve se ispravi i refundira