Mozda bi mogla i fi25mm da provuce ali bi se morali menjati motori nisam dzabe napisao da je ipak maksimum fi20mm. Jer svaki milimetar na toj masini je dobro opterecenje to znaju oni koji rade sa tim jer su posmaci veoma brzi sto opterecuje masinu. Sto se tice metalne kopnstrukcije ona je dovoljna da izdrzi ivise od fi25mm.
Nisi me razumeo ja tu masinu posedujem iradio sam jednu veliku seriju pa je sebe odradila. Sad mi zauzima metsto pod supom a ne radim na njoj. Jednom goisnje naparavim 500tinjak metara fi14 za mene i mog ortaka sto proizvodi pogrebnu opremu i to je sve.
Sasa wrote:Potrazi po "radionici" cini mi se a je neko trazio da kupi masinu za stapove za metle!
Ne znam za sta bi jos bila upotrebljiva ta masina posto su one drvene garnisle prevazidjene!!! Bar ja tako mislim!
gospodin slavko ne želi da mu kontakt tel bude na ovom portalu
izvinjavam se Slavku Raškoviću jer sam samo želeo da im pomognem u ostvarenju kontakta i saradnje.
Last edited by šarenko on 28 Jun 2010 09:42, edited 1 time in total.
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
Ali masina za metyle pravi fi24mm a ova masina pravi do fi20 i svaki mm preko fi20 je diskutabilan. Prepravke su takve da se priupitamo da li je isplativo?