artcam
Nikako. To ne postoji kao mogucnost.Ostavi mejl adresu,ne znam kako preko foruma da posaljem fajl.
Moras da mu posaljes ili na mail ili nesto tipa shared, rapidshare...
Da bi mogao da mu posaljes na mail on mora da prvo dozvoli da mu se salje mail, ali ne preko forme sa foruma (sto je koliko se secam default), vec obican mail:
profil, privatno, ukljuciti: Prikazati Vasu e-mail adresu.
Ili da ti posalje svoju mail adresu na PP.
Trenutno ni jednu.Prosle godine sam kupio infotekovu 2000 x 1500x150mm,i prodao je posle mjesec dana,za mnogo vece pare.I potrebana mi je masina sa vise obradnih glava,koju bih trebao da nabavim do kraja godine,zavisno o ovoj ekonomskoj krizi.Zato se ne zurim sa nabavkom.
Pozdrav
Pozdrav
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
Last edited by hak1 on 29 Aug 2009 01:52, edited 1 time in total.
Kad se spava, spavam. Kad se jede, jedem. Kad se radi, ne smetam.
Ja ne razumem sta hoces da postignes. Posalji crtes sta sa slikom sta zelis da ti masina napravi. Pre nego posaljes: ako crtas liniju, liniju ces i dobiti sa masine. Prema tome, probaj da napravis neki poligon, oblika kakav hoces, i onda probaj.Ogreboy wrote:Zdravo svima. Samo mi treba jedna mala pomoc. Kad nacrtam liniju u ArtCam i kad zadam masini da je obradi, kako da namestim da ona ne bude obicna linija nego tanka po krajevima a debela u sredini?
Hvala unapred!!:)
Milos
Tek sam poceo da se upoznajem sa radom u artcamu i koliko vidim literatura je dosta oskudna.Imam video tutorijal koji je dosta dobar i omogucuje da se upoznate sa osovama artcama.Ali ima dosta toga sto se postize dugotrajnim vezbanjem.Koliko vidim na ovom forumu ima ljudi koji odlicno rade i imaju veliko iskustvo.Interesuju me i neka prakticna pitanja,pa ukoliko ima neko spreman da pomogne ja cu se naknadno javiti.
Zahvaljujem na dobrodoslici.Ako radimo ikonu kolika treba da bude maksimalna vrednost po z osi da bi reljef imao potrebnu dubinu.Kod izrade reljefa lica kada reljef dizemo prema bojama,radimo li posebno reljef dela lica ,a posebno oci,nos i usta.Da li odredjujemo samo vrednost ugla u shape editoru ili postavljamo i odredjene limite na skali.Koje su to priblizne vrednosti.Ili to mozda nije previse bitno nego se kasnije odredjenim alatima poboljsava.Imam uradjenu jednu ikonu,kao prvi rad ali ne znam kako da je postavim na forum.Mozda na nesto i lici.