vladabogavac

Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Post Reply
vlada.bogavac
Dodavač alata

vladabogavac

Post by vlada.bogavac »

Image
Evo jedne kuhinje koju sam skoro radio.kako vam se svidja?
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

odlicna je, lepo lepo.:)
pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

sve je lepo uklopljeno, dezeni boja su se uklopili bas ekstra....iskreno meni su upadljive ove rucke na vratima, malko su prevelike, podsecaju me na one vojne kuhinje, nekada davno.... ali boje su uklopljene no1. svaka cast...
kako citas....tako razumes...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Mene nesto drugo buni. Kako otvara gornja vrata na ovim desno visecim elementima? Zar ne smetaju ove lampe?
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

ne bi trebalo da smetaju, kada se otvore dodju na 90 stepeni, mozda malo i predju gore, ali ne bi trebalo da smetaju, zavisi od visine vrata, koja im je...da je bocno slikana, lepo bi se videlo...
tishler
Moderator
Moderator

Post by tishler »

Svaka cast ...savremeno, moderno ,kvalitetno
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs

www.stolarskaradionica.com
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

markonii wrote:ne bi trebalo da smetaju, kada se otvore dodju na 90 stepeni, mozda malo i predju gore, ali ne bi trebalo da smetaju, zavisi od visine vrata, koja im je...da je bocno slikana, lepo bi se videlo...
Koliko uspevam da vidim sa slike, gornja ivica elementa odnosno gornja ivica vrata je tik ispod ove narandzaste cokle (ili kako se vec zove kad je na plafonu). Horizontalna udaljenost od vrata od cokle je oko 10cm (pogledaj na plocicama na desnom zidu).
Posto su sijalice otprilike 15-tak cm ispod donje ivice cokle i jako blizu nje to ostavlja mesta za dosta mali ugao otvaranja
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Nice!!!!!!!!!:)
markonii
Precizni šegrt

Post by markonii »

izgleda tako mbole, onda ostaju dve opcije, 1- da razgrce sijalice kao zavesu kad otvara vrata,:) 2-da se vrata otvaraju kao na nekom ferariju, malo se izvuku pa na gore....:) nadam se ce kreator malo da objasni oko tog otvaranja...
vlada.bogavac
Dodavač alata

Post by vlada.bogavac »

Hvala na komplimentima za kuhunju,a sto se tice gornjih vrata otvaraju se nekih 80 stepeni dok donja idu celih 90.Sto se tice sijalica na sajlu one ce se skinuti jer se neuklapaju u dizajn.Pozdrav
Post Reply