Žižak mi je problem
Žižak mi je problem
Juče sam čula kako mi žižak gricka dovratak od sobe. Å ta da uradim da ga se otarasim? Nadam se da nije mnogo gladan, svejedno, pomagajte što pre:(
O tome je na forumu bilo rečimmarija wrote:Juče sam čula kako mi žižak gricka dovratak od sobe. Å ta da uradim da ga se otarasim? Nadam se da nije mnogo gladan, svejedno, pomagajte što pre:(
viewtopic.php?id=560
.... a možeš pogledati i u
viewtopic.php?id=656
Last edited by metabo on 11 Sep 2008 15:36, edited 1 time in total.
- Marko Enter
- Majstor majstora
За довратак још немамо решење, али ако је у прозору, ево линк:mmarija wrote:Juče sam čula kako mi žižak gricka dovratak od sobe. Å ta da uradim da ga se otarasim? Nadam se da nije mnogo gladan, svejedno, pomagajte što pre:(
viewtopic.php?id=656
- prirodnoplava
- Dodavač alata
Videla sam da je bilo reči o problemu zvani žižak i jedan od članova sajta je naveo da je to bilo na http://www.stolarskaradionica.com/forum … php?id=560, ali to ne mogu da otvorim. Žižak mi je u spoljnim vratima i čujem ga već neko vreme. Napravio je i rupe. Ako nešto ne preduzmem ostaću bez vrata. Da li neko zna šta da radim?
Dobro nam došlaprirodnoplava wrote:Videla sam da je bilo reči o problemu zvani žižak i jedan od članova sajta je naveo da je to bilo na http://www.stolarskaradionica.com/forum … php?id=560, ali to ne mogu da otvorim. Žižak mi je u spoljnim vratima i čujem ga već neko vreme. Napravio je i rupe. Ako nešto ne preduzmem ostaću bez vrata. Da li neko zna šta da radim?

Izvinjavam se na neprijatnosti, evo pravog linka viewtopic.php?id=560
(tako jeto kad se kopiraju linkovi sa pogrešnog mesta

Јес' да ми је ово прва порука на форуму, али морам да кажем: лека против жижка и црвотчине има : ). Нисам мајстор али сам упознат са средством које веома успешно решава такве и сличне проблеме. Ја сам га користио пре пар година за неке старе ормане и од тада нисам имао сличних проблема. Средство се назива Eco Impregnir L , а производи га фирма из Београда, мислим да им је телефон 011/555-724. Раније је било по неким фарбарама, мада нисам видео у скорије време.
Verovatno je naucno tacno da bube koje napadaju drvo nisu zizak.
Ali je isto tako tacno da svi mi, sve te bube "narodski" zovemo zizak. Ako nista drugo jedno od sredstava za tamanjenje insekata u drvetu se zove "zizolin".
Prema tome, bojim se da je tvoja borba uzaludna, kao i borba onih koji subler zovu "knjunasto merilo sa nonijusom"
Ali je isto tako tacno da svi mi, sve te bube "narodski" zovemo zizak. Ako nista drugo jedno od sredstava za tamanjenje insekata u drvetu se zove "zizolin".
Prema tome, bojim se da je tvoja borba uzaludna, kao i borba onih koji subler zovu "knjunasto merilo sa nonijusom"