maska
maska
danas sam pazario masku za farbanje(3M 6962) sa dva filtera i bogami obecava po kvalitetu,platio sam je 4080 din.
dosada sam koristio "corkos"italijansku pa je vec pocela da "flisuje"pored nosa.
da li neko koristi neku 3M masku?:) pozdrav!!!
dosada sam koristio "corkos"italijansku pa je vec pocela da "flisuje"pored nosa.
da li neko koristi neku 3M masku?:) pozdrav!!!
Last edited by singer on 16 Jan 2010 20:43, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
da naravno ,ima i filtere i predfiltere,po deklaraciji filteri 100%zadrzavaju sve vrste zagadjenja za 48 sati farbanja(koriscenja)a posle isto mozes da radis samo ti smanjuje protok vazduha koji usisavas i ne filtrira bas sva isparenja.

Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Ја сам купио ту маску пре годину дана, одлична маска, ја кодистим само док сам у радионици док обрађујем материјал, али гума ми почела некако да пуца, некако лиснато, слојевито, мада није страшно, могу да је користим. Када радиш у хладнојрадионици зна доста да кондезује, па мораш је скидати да је очистиш, и да ко има велики нос имаће проблема ^_^. Све у свему одлична маска, не знам колико су резерви филтери.
Летети је лако научити само треба скочити и промашити земљу.
Tu pomaze jedino ona maska-skafander sa precistacem vazduha. Njih nose dosta ovi sto rade sa strugovima i drvetom koje izaziva zdravstvene probleme. Sve u svemu, jedino sto pomaze kod naocara je da imas neku prinudnu cirkulaciju vazduha.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Ја пре неки дан купих маску заштитну са два филтера,филтери су за отрове не за прашину,тако су ми рекли у продавници.Међутим када сам је ставио и почео да фарбам (ПУР лак) кроз њу се осећа мирис разређивача,додуше мање и слабије али се осећа.
Сада ме интересује има ли нека ознака за филтере који се користе приликом фарбања,са не пропуштају испарења од премаза ?
јли наравно ако неко има неке добре нека каже марку , ознаку , произвођача , било шта да би смо знали за убудуће , јер мислим да је таква заштита врло важна !!!!!!!!!!!
Сада ме интересује има ли нека ознака за филтере који се користе приликом фарбања,са не пропуштају испарења од премаза ?
јли наравно ако неко има неке добре нека каже марку , ознаку , произвођача , било шта да би смо знали за убудуће , јер мислим да је таква заштита врло важна !!!!!!!!!!!
u gornjim postovima imas masku koju ja koristim(farbam pu)a nesto jeftinija reda 2000rsd je "CORCOS)isto sa 2 filtera.stolart wrote:Ја пре неки дан купих маску заштитну са два филтера,филтери су за отрове не за прашину,тако су ми рекли у продавници.Међутим када сам је ставио и почео да фарбам (ПУР лак) кроз њу се осећа мирис разређивача,додуше мање и слабије али се осећа.
Или наравно ако неко има неке добре нека каже марку , ознаку , произвођача , било шта да би смо знали за убудуће , јер мислим да је таква заштита врло важна !!!!!!!!!!!