Singer
Kako molim? A Niškićko? Đe može bez odlikovanog?radmit wrote:Bolu je u glavi da u praznom lokalu otvori pivnicu,brine ga samo dali bi drzao jelen ili lav moze i oboje .Ma radovi su ok.
More, bas lepo mesto, kolko citam i neki studentski domovi su u okolini, znaci bilo bi cak i nekog profita.
Davno jedan moj drugar rece: Eeee, meni je zivotni san da otvorim kafanu.
U sledecih frtalj sekunde je dobio moj odgovor: A meni, da ti je zatvaram svake noci

ima kliznih plakara,i obicnih,i neobicnih,truba mi je sad da bas svaki posao trpam na forum,stavicu ih sledece godine.
puno namestaja nisam slikao,ima dosta uradjenog po bg,tada jos nisam imao aparat da slikam a mrzelo me da uzimam od brata...
trebam ici sledece godine u bg da ugovaram neke poslove pa cu slikati.pozdrav!!!
SVE NAJBOLJE U 2010!!!

puno namestaja nisam slikao,ima dosta uradjenog po bg,tada jos nisam imao aparat da slikam a mrzelo me da uzimam od brata...
trebam ici sledece godine u bg da ugovaram neke poslove pa cu slikati.pozdrav!!!
SVE NAJBOLJE U 2010!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
- Fagus Silvatica
- Precizni šegrt
Pogledaj viewtopic.php?pid=22112#p22112Fagus Silvatica wrote:što ja ne mogu da otvorim slike?