Muz mi se bavi vec par meseci sklapanjem kuhinja , ormara itd vise hobija ali i parice nisu lose i ide mu super MEDJUTIM svaki put zaboravi neku dasku pa nesto pogresno izreze pa skuplja dara nego mera e sad me konkretno interesuje napominjem da sam totalan laik ali sta je to krojna lista konkretno me interesuje kad naprimer imas neku komodu na krojnoj listi ti ispise toliko i toliko dasaka te i te mere to kapiram ali me sad najvise interesuje da li postoji neki program da se iscrta kuhinja i on da ti sam izbaci koliko ti materijala treba tacne dimenzije i to fino poneses u fabriku da ti iseku i ti posle sklapas jer ne mogu vise da ga gledam kako od necega sto voli ludi lakse mi je i dati i 2000E ako treba za Corpus ako to tamo ima, gledala sam i tamo ali ko uz inat bas te stranice sa krojnim listama nece da mi otvori
Sta mi savetujete, imam kuci i KitchenDraw, i SketchUp i jos sto cudesa ali necu da trosim vreme na ucenje necega ako toga tamo nema a ja sam ta koja ce da sedi za racunarom i crta, do sad sam mu sve lepo crtala u Archi Cad-u i super je ali on sam mora da rastavlja i ispisuje dimenzije
Unapred hvala i oprostite na neznanju