Nisu tako tanki... ne idu ispod 3.7, i to retko.. uglavnom 4 i malko manje... desetak sam premerio.
Ne treba cekic.. ali nisu labavi...
Marka im je Morseto (keksima)
boggy wrote:Evo, stigli mi keksi...
Marka im je Morseto (keksima)
Tek sad? Da li to znači da si odustao od privezaka?
Pa dok legne uplata, a oni nisu "povezani na sistem" trebalo je vremena
Kako mislis odustao... pa ako ne budu dobri keksi.. sta cu da radim sa 1000komada nego da pravim priveske od njih
Misko wrote:.....
Zbog toga sam i okačio sličice sa noževima ali ih pajja izgleda nije obratio pažnju.
Ali Einhell noz je SAMO 4EUR jedino sto nisam nasao jos gde ima da se kupi.
A dim imate za dzabe...
Ja sam kupio skupu šajbu za jeftinu keksericu koja mi je nekako sva već klimava.
Očito ću umjesto da kao svi pošteni stolari koji imaju jednu keksericu godinama pa mijenjaju noževe, ja ću imati jedan nož i mijenjati kekserice.
Pa ti mogu slati noževe, koji mi neće trebati, jer imam svoj vječni.
Misko wrote:.....
Zbog toga sam i okačio sličice sa noževima ali ih pajja izgleda nije obratio pažnju.
Ali Einhell noz je SAMO 4EUR jedino sto nisam nasao jos gde ima da se kupi.
A dim imate za dzabe...
Ja sam kupio skupu šajbu za jeftinu keksericu koja mi je nekako sva već klimava.
Očito ću umjesto da kao svi pošteni stolari koji imaju jednu keksericu godinama pa mijenjaju noževe, ja ću imati jedan nož i mijenjati kekserice.
A dima nikada dosta, još kad imaš čik u zubima pa ti se dimi direktno u nos.
zoranp wrote:Očito ću umjesto da kao svi pošteni stolari koji imaju jednu keksericu godinama pa mijenjaju noževe, ja ću imati jedan nož i mijenjati kekserice.
Da budem pošten već neko vreme razmišljam o kupovini kvalitetne kekserice konkretno dvoumim se izneđu Makite i Dewalta, mada mi nekako Dewalt izgleda preciznija i bolja.
Ali ostaje pitanje para, a za pare nemoj da brineš para nema,:lol: pa se zato i dvoumim, naravo Dewalt!!!