Suve daske

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

I ja se prikljucujem Paji sa cestitkama!
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ja se pridruzujem temi :) Problem na nasim stovaristima je da se bira daska. Obicno ne daju da se "pretura", dalje, desko je da sam pomeras i preturas sa slozaja daske a oni nece da daju nekog radnika da ti pomogne, a ako kupujes na sitno, jos veci jue problem.
Ja sam juce kupovao neki hrast 1". Radnik je usao u susaru (tamo ga drze zato sto je napolju velika vlaga) popeo se na slozaj od 3m i skinuo 7-8 daske. Jedino pitanje je: "Je'l ti dosta il' 'oces jos"? Naravno, posto daske nisu okrajcane i sve sve su razlicite sirine i treba da se bonificiraju, ja sam mislio da sam usao u mojih 0,2m3 ali je na kraju realno bilo 0,123m3. Posto su se svi pogubili kud koji, nije bilo nikog da mi skine jos dasaka a vec mi je to zadovoljavalo po kolicini, platio sam i natovario.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Kao prvo u Drvo promet kuli ta daska koja stoji napolju je iz SUÅ ARE a kao drugo i ja sam išao u Liku dok nisam shvatio da na ovoj strani ima mnogo jačih stovarišta.
Idite kod ovih kod Tare pa onda pričajte o Liki i ostalima, imaju sve i dozvoljeno je biranje do mile volje a sve suvo.
A sto se tiče Čamovine tu sam rekao da je neprikosnoven lik iz borče koji ima samo EXTRA klasu ako vam treba broj javite se na PP.
Naravno pričao sam o stovarištima sa leve obale dunava kome odgovara, za ove dalje ne znam!!!!!!
mester ING
Brzi dodavač alata

Post by mester ING »

Klege stolari stovariste dasaka imate u luci beograd voze se PANING imaju sve domace vrste i neke egzote evo i tel 2764440
Post Reply