Suve daske

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
diktum
Dodavač alata

Suve daske

Post by diktum »

Pozdrav svima,

Gde se u Beogradu mogu naći suve daske, čamovina? Obišao sam nekoliko stovarišta, slali su me iz jednog dela grada u drugi a nisam našao ni daske a ni sušaru...
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

eee,lepi moj tako ti je to u golemo selo.:lol::lol::lol:
dodji u ns pa cu te odvesti da biras i kolike cvorice hoces.:D:D:D
belogradjani nemo'se ljutite to mi je prvo palo na pamet.
shala mala,pozdrav!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Probaj na stovaristu LIKA SISTEM na zrenjaninskom puto iza Krnjace
http://www.likasistem.rs/delatnosti.php ... rvoprerada
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

maricaiivica wrote:Probaj na stovaristu LIKA SISTEM na zrenjaninskom puto iza Krnjace
http://www.likasistem.rs/delatnosti.php ... rvoprerada
Ako nekog mrziš poslaćeš ga u Lika sistem po dasku.:(
DrNikola
Majstor stolar

Post by DrNikola »

Izbor br.
1. Stovarište sušene daske u ulici preko puta restorana Tara u Borči na Zrenjaninskom putu. To je naselje koje zovu pretok i ide se tačno prekoputa Tare u ulicu kojoj ne znam ime ali kad se udje ideš jedno možda 1 km ne više sa desne stane nemožeš da promašiš pošto ima toliko daske da je to strašno ( uplašićeš se ). I što je naj bitnije imaju sve vrste drveta sa ovih podnevlja pa i šire. Siguran sam jedno 50 vrsta. Sve vrste imate razvrstane po klasama i kvalitetu kao i po debljini.

2. Drvo promet kula ali kod njih samo standardne vrste tipa čamovina, hrast, bukva i možda jasen ali im je prvenstveno čamovina.

3. Ako ti treba čamovina u Extra klasi tu je lik koji ima svoju radionic u i sušaru i radi smo čamovinu, on je u Borči kod Putnika ( Bela ruža ).

4. E tek sada može da dodje u obzir Lika sistem ali samo u koliko ti treba parena bukva i to neki kraći komadi tesko preko 2m, imaju po nekad i hrast ali sve je to krš naj obočniji.
annenad
Samostalni majstor

Post by annenad »

Ako te zanima suvo, kvalitetno i raznovrsno drvo (pa i egzotika kao sto su RUZA, TIKOVINA, MAHAGONIJ, LIMUN.....) a takodje i stolarska sperploca sa licem i naicjem i mnogo toga vise) pogledaj na ovaj sajt.

http://www.frischeis.rs/
Ne veruj ženi koja laže...
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

DrNikola wrote:Izbor br.
1. Stovarište sušene daske u ulici preko puta restorana Tara u Borči na Zrenjaninskom putu. To je naselje koje zovu pretok i ide se tačno prekoputa Tare u ulicu kojoj ne znam ime ali kad se udje ideš jedno možda 1 km ne više sa desne stane nemožeš da promašiš pošto ima toliko daske da je to strašno ( uplašićeš se ). I što je naj bitnije imaju sve vrste drveta sa ovih podnevlja pa i šire. Siguran sam jedno 50 vrsta. Sve vrste imate razvrstane po klasama i kvalitetu kao i po debljini.

2. Drvo promet kula ali kod njih samo standardne vrste tipa čamovina, hrast, bukva i možda jasen ali im je prvenstveno čamovina.

3. Ako ti treba čamovina u Extra klasi tu je lik koji ima svoju radionic u i sušaru i radi smo čamovinu, on je u Borči kod Putnika ( Bela ruža ).

4. E tek sada može da dodje u obzir Lika sistem ali samo u koliko ti treba parena bukva i to neki kraći komadi tesko preko 2m, imaju po nekad i hrast ali sve je to krš naj obočniji.
Ne bih se bas slozio sa vama kolega... U Lika sistemu sam vise puta kupovao daske i bio sam prezadovoljan. Ranije je bilo hrastovine, tresnje, oraha...III klase, nekvalitetne daske koje mogu da se uzmu eventualno za neke sitne komade (policice i sl.), za nesto ozbiljnije nikako. Ali sam kupovao i veoma lepu hrastovinu. Zadnji put su imali i Aris. Sto se tice bukovine - uvek imaju, parenu, neparenu, svih debljina i duzina, izecene elemente, parket, lamperiju... Sve u svemu ja sam zadovoljan kvalitetom, sve je suvo sto je i najbitnije...
Drvo promet kula - nikad nisam video tamo nista sem sirove camovine koja stoji napolju...

Dodao bih i firmu Drvo trade iz Surcina. Imaju suve gradje - svega i svacega. Camovinu nemaju susenu, ali je bar prosusena, stoji nadkrivena i bar nije mokra kao svuda...lepa gradjevinska stolarija...
Trt, mrt, zivot ili smrt!
grunf21
Precizni šegrt

Post by grunf21 »

singer wrote:dodji u ns pa cu te odvesti da biras i kolike cvorice hoces.:D:D:D
Mozes li reci gde u NS, blizi mi je od BG a i NS prilicno dobro poznajem, jeste da su sve ove navedene firme van BG prema ZR ali nekako mi je lakse otici do NS
diplmajstor
Majstor

Post by diplmajstor »

Složio bih se sa Nikolom što se tiče Lika sistema. U par navrata sam kupovao parenu bukvu i fenomenalan jasen. Jest da ima i loših komada, ali uvek može da se probere
Kad naiđe oluja jedni grade zidove - drugi prave vetrenjače
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

grunfe,za pocetak bk-promet u veterniku i grba dmb u futogu,unis-promet na klisi,virdzinija na sajlovu(prema rumenci)....itd.:):):)
sva stovarista imaju susare i meko itvrdo drvo.:D:D:D
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

i ja se slazem sa Nikolom - sta fali, odnosno zasto ne Lika
doduse camovinu kod njih ne uzimam ali sve ostalo da / po potrebi, materijal je kvalitetan i sto je jos bitnije dozvoljavaju biranje
maricaiivica
Moderator
Moderator

Post by maricaiivica »

Niko nije pomenuo onu pijacu drveta iznad hotela M u Bulevaru Oslobodjenja.
Ja sam samo neke lajsne davno uzimao...
Ima li tamo necega?
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

ЧОВЕК ТРАЖИЧАМОВјНУ, а ту је Лика промет млого танка
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
diktum
Dodavač alata

Post by diktum »

Ljudi, hvala vam mnogo! Već dugo tražim, a nisam bio na tim mestima koje spominjete. Bacam se u potragu, javiću vam rezultat.
Inače sam se razočarao što preko interneta nisam uspeo da nađem sajtove stovarišta (programer - razumite me :).
Sa druge strane, sve pohvale za Stolarsku Radionicu.
pajja
Vrhunski majstor

Post by pajja »

fala prijatelju
i
sretno badnje vece pa bozic itd (naravno za one koji slave)
Image za sve
Post Reply