Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Odlično je! koja je vrsta drveta za taj plakar ili ti sta je već, jel neki orah????? sanduk je vrh ja sam sebi jedan radio nedavno i jedan trenutno pravim prijatelju
jeste kolega djordje, orah je u pitanju za orman, njega sam radio pre jedno 8 godina... ova kuhinja je radjena pre jedno mesec dana a sanduk je pre par dana zavrsen... u vezi sanduka, hteo sam da ga radim kao vratanca za kuhinju bocne strane, onaj fazon, ram pa tablica unutra,ali je gazda zahtevao da bude najobicnija, posto je imao nesto slicno kao kaljevu pec...a sanduk je 95*45*75 (duz*sir*vis)... a ovaj sanduk sto ste ga radili je kombinacija vise vrste drveta, koliko vidim...a interesantna stvar je vezano za taj orman od oraha je... sto je taj orman zamenjen za ovu modernu ivericu,deca od tog coveka su tako htela, kazu sad je u modi iverica...doslo mi je da ga otkupim pa da ga ponovo prodam...hehe, salim se naravno... pozdrav kolega...
segrt-majstor... 15 godina iskustva u radu sa drvetom i srednja skola zavrsena za obradu drveta, i specijalizacija za unutrasnji enterijer u beogradu...ali to je samo skola... covek se uci dok je ziv... evo jednog vinskog podruma, slike su malo lose zbog tel...ali bice bolje... ... pozdrav..
okrecicu je singer, samo kada mi ovi iz banke posle nove god odobre stambeni kredit, kad budem stavio plocu na kucu... a tu se na tom mestu nekad (pusilo meso..:D), to jest bila je pusnica, u sklopu sa kucom, pa sam nju spojio u sklopu radionice...da, to je sa cela slikano. tolko za sada pa se cujemo... kad malo otopli cucemo se u vezi onog bajcovanja... pozdravi mi novi sad, bio sam tamo u vojsci, detelinara 1997--1998...
lepo,lepo ali je buducnost u plocastim materijalima nazalost.
za namestaj od masiva ce moci samo oni koji spavaju na parama a do takih je tesko doci.pozdrav!!!
SVE NAJBOLJE U 2010!!!!!
Last edited by singer on 31 Dec 2009 13:52, edited 1 time in total.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!