IZVINJENJE I DVA PITANJA.

Ako imate neko pitanje za stolare, uradite to ovde, potrebna je registracija
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

metabo wrote:
svratio i u JAF u Pazovi
U kom su delu Nove Pazove? Pošto cenim da nema baš putokaz do njih, a i ja bih da malo svratim do njih ovih dana.
Na izlasku iz Nove prema Staroj. I da ne verujes ima putokaz :) Cak vise putokaza.
Al za svaki slucaj, na izlasku iz Nove Pazove, imas skretanje levo za Vojku. Krenes tim putem i nakon jedno 500 metara sa desne strane.

Evo sajta sa kontaktima:
http://www.frischeis.rs/2504.0.html
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

na izlasku iz Nove Pazove, imas skretanje levo za Vojku. Krenes tim putem i nakon jedno 500 metara sa desne strane.
Sad mi ni putokaz ne treba! Hvala.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Sta znace oznake sperploce Bukva B/BB i Breza S/BB AW100?
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

To su oznake kvaliteta sperploce,sto vise B losiji kvalitet,po naski prva druga treca klasa.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Mislio sam da je A najbolja, kao na primer, A/B -jedna strana bez greske a druga sa manjim greskama. Znaci ovo ne vazi?
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Pa vazi, A je super, B je malo losija, BB jos losija...
Ne znam da li ima AA, AAA...
singer
Glavni moler
Glavni moler

Post by singer »

Ne znam da li ima AA, AAA...
kao baterije haha!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Veljo znam za furniani mdf da ima A/B i to je ono sto ti kazes,verovatno da je tako i kod spera.Nemoj da mislis da u Srbiju dolazi prva klasa,vide ljudi sta fali na trzistu pa uvezu kontejner onoga staje najeftinije. Cast izuzetcima.
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

P ja sam se i vodio tom logikom jer sam pre dve godine kupio tablu furniranog medijapana i kad sam se raspitivao oko toga, dali su mi tu informaciju (A/B) a sad gledam onaj cenovnik sto je okacio Nikola i izgleda kao da nema I klase. E sad, ako to nije prva klasa, znaci da ima prekide, zakrpe i vidljiva ostecenja pa onda ne moze da ide na vidljiva mesta, tada je skupo 20evra po kvadratu. U suprotnom nije.
Hajde sad, vi koji ste bili i radili u Americi, da li se stvarno tamo koristi tolk'o sper 3/4" za namestaj ili je to propaganda? Gledajuci bezbroj stolarskih videa na prste mogu da izbrojim kad je koriscena iverica koja je kod na materijal br.1.
Post Reply