Stega je malo jednostavnija i lako se pravi, ja samje napravio od bagrema i koristim je jec oko 4-5 god. Dok ne napravim nesto od metala.

Нажалост Са овим стегама сам урадио само једну таблу које ја широка 1 метар и дугачку 2,5 метара и дебела 4 цм, остало сам радио неке мале табле за столчиће, јер је тек направљена стега, а ја сам хоби мајстор. Ја сам са прошлом стегом имао проблема са коритањем, јер нисам могао да их бочно стегнем довољно, јер су ми стеге биле од дрвета па да се не би материјал залепио за стеге. Сада је разлика огромна, јер метал не упија туткал, а и горњи механизам је тако урађен да што више стежеш материјал то се сама стега стеже са бочних страна, тако да нема могућности да се материјал корита, и одрадио сам стеге хватају већу површину на дрвету тако да сама стега равња материјал. (али кажем радио сам само са пар табли). Битно је да се лепо стегне у доњем делу стеге, не сме да остане лабаво,али не сме ни да се претегне јер можете увити стегу, без обзира што је направљена од материјала који има дебљину 5мм(da li koritaju paneli) ali ce zato nas kolega da nam napise!