RAZBIBRIGA (chat-offtopic za slobodno vreme)
Kupio sam u antikvarnici vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za isterivanje đavola.
Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suvo korenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamešao ih i skuvao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.
Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju besno napustila stan.
Tako da stvar u načelu deluje...
Potom sam nabavio žabe, dlake, životinjske oči, olovo, suvo korenje dvozuba i još nekoliko neophodnih sastojaka, zamešao ih i skuvao kako treba, namazao se pod pazuhom, po bedrima i pošpricao zidove stana.
Zbog toga je nastala žestoka svađa sa ženom koja je na kraju besno napustila stan.
da li je sve to bilo na nitro bazi?De nadje dvozuba?mbole wrote:Kupio sam u antikvarnici vrlo staru knjigu i u njoj našao recept za isterivanje đavola.
Od sutra ne pijem pivo.(tacka!)mbole wrote:Moja poslednja konzerva piva
[url]http://img695...us/img695/3084/picture1se.th.jpg[/url]
[url]http://img36...us/img36/1382/picture2ta.th.jpg[/url]
Kad ovo popijem, prestajem

pita uciteljica ucenike da objasne rec gorila.javlja se prvi i kaze:
to su najveci majmuni,dlakavi...
drugi kaze:
to su ona dva tipa sto prate mog caleta i stite ga.
perica kaze:
jednog dana nestala je struja i moja majka je zapalila svecu i ona je gorila.
to su najveci majmuni,dlakavi...
drugi kaze:
to su ona dva tipa sto prate mog caleta i stite ga.
perica kaze:
jednog dana nestala je struja i moja majka je zapalila svecu i ona je gorila.
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!
Čuo sinoć jedan zanimljiv.
Naime dobio Mujo osmo dijete i nakon nekoliko dana dođe doma žena mu sa dijetetom.Otišli oni prijaviti dijete a malenog ostavili braći i sestrama da ga čuvaju.Kad došli Mujo i žena mu doma svi u panici mali je pao i sav se jadan slomio i upitaju šta je bilo?Kad ostala djeca "pa neznamo bio je tu i pao i eto slomio se" a na to će mujo "pa pi**a vam materina nemože vam ništa durati više od dva dana sve pokidate".
Jest malo crni humor ali tako je kod Muje.
Naime dobio Mujo osmo dijete i nakon nekoliko dana dođe doma žena mu sa dijetetom.Otišli oni prijaviti dijete a malenog ostavili braći i sestrama da ga čuvaju.Kad došli Mujo i žena mu doma svi u panici mali je pao i sav se jadan slomio i upitaju šta je bilo?Kad ostala djeca "pa neznamo bio je tu i pao i eto slomio se" a na to će mujo "pa pi**a vam materina nemože vam ništa durati više od dva dana sve pokidate".
Jest malo crni humor ali tako je kod Muje.
Čovijek sniva a Bog realizira!
doso lik u zatvor i stavise ga u celiju sa crncugom 2sa2.
posle par sati kaze crnja liku:brate ako ti nesto treba samo se meni obrati
pita ga gde hoces da spavas,gore ili dole,kaze lik:dole.ajd vazi
pita ga ujutro:jesi se naspavao?
kaze ovaj:jesam.
crnja:e,sad cemo da se igramo jedne igre:mame i tate.
sta bi ti voleo da budes?pita ga crnja.
lik kaze:TATA
kaze crnja:VAZI,SAD CE TATA DA PUSI MAMI!!!
posle par sati kaze crnja liku:brate ako ti nesto treba samo se meni obrati
pita ga gde hoces da spavas,gore ili dole,kaze lik:dole.ajd vazi
pita ga ujutro:jesi se naspavao?
kaze ovaj:jesam.
crnja:e,sad cemo da se igramo jedne igre:mame i tate.
sta bi ti voleo da budes?pita ga crnja.
lik kaze:TATA
kaze crnja:VAZI,SAD CE TATA DA PUSI MAMI!!!
Nema tog industrijskog giganta od koga mi ne mozemo napraviti malo ili srednje preduzece!!!