Pozdrav svima.Molim samo ako moze u par reci vase misljenje.Dosao sam u situaciju da kupim "zajecarku" livenu sa 5 operacija iz jedne firme u Beogradu.Cena je 1500 evra
Jos sam amater ali naravno cim sam ovde znaci da obozavam drvo!Sad mi je pravi trenutak da uzmem nesto sto bi moglo da mi koristi i kasnije za ozbiljnije stvari pa vas stoga molim
da mi samo kratko kazete da li vredi te pare i kako se pokazala kao masina(ako je negde na forumu bilo reci o njoj,stavite link i izvinjavam se na otvaranju nove teme).
Hvala vam unapred,sve najbolje
Molim za pomoć u vezi "Zaječarke"
Molim za pomoć u vezi "Zaječarke"
Last edited by sale.sale on 13 Nov 2009 22:23, edited 1 time in total.
Rade je upravu,za te pareradmit wrote:Ako je ona sa posebnim pogonom za frezer nerazmisljaj se ekstra masina.Ima nekih sitnih nedostaka ali svaka ima.Proveri osovinu na frezeru !

Last edited by Đorđe on 14 Nov 2009 20:02, edited 1 time in total.
Hvala na savetu,ubedili ste me 
Da li ima neko iz Bg ili okoline ko bi mogao da je pogleda kad je transportujem i dovede je u radno stanje,posto je stajala 2 god. a i znate kako je u firmama
verovatno joj treba neka vrsta "remonta" a ne bih bas sam da se igram oko toga.
Zahvaljujem vam se jos jednom,PozZz

Da li ima neko iz Bg ili okoline ko bi mogao da je pogleda kad je transportujem i dovede je u radno stanje,posto je stajala 2 god. a i znate kako je u firmama

verovatno joj treba neka vrsta "remonta" a ne bih bas sam da se igram oko toga.
Zahvaljujem vam se jos jednom,PozZz