Pokažite nam nešto što ste radili i sa čim ste ponosni. Poželjno je da svaki majstor otvori posebnu temu sa svojim radovima kako ne bi došlo do mešanja i zabune.
Necu da kacim slike nego pogledajte moj sajt koji sam poceo odavno ali nikako da ga zavrsim pa da ga ljudski registrujem. Nema mnogo slika a nisu ni ljudski obradjene ali mogu da posluze.
Aman bre covece sta jedes ti? kojim alatom radis? koliko vremena trosis na ovako nesto? ???????????
lepo, lepo! koje vrste drveta koristis itd...itd...???
Ma to je skroz jednostavno iseces komade na projektovane dimenzije, tutkalis sloj po sloj, ucvrcujes tiplovima, deljes, deljes, deljes..... pa onda smirglas, smirglas, smirglas............................................................................................................................................................................
Ma sve to mi je i nekako jasno i lepo je i svidja mi se i slazem se da prelazi u umetnost a da li to kupuju musterije, i kako tu ide?Negde si napisao da si u 500 m2 ostao sam???Sta se desava?
nikola145 wrote:Ma to je skroz jednostavno iseces komade na projektovane dimenzije, tutkalis sloj po sloj, ucvrcujes tiplovima, deljes, deljes, deljes..... pa onda smirglas, smirglas, smirglas....
i tako dalje.......
Tako je i Bach rekao da uopće nije problem svirati klavir, samo treba pritisnuti određenu tipku u određeno vrijeme.
Nemojte pogrešno protumačiti ali, može li se znati cena "pitona" ,pošto je san svake žene da ima ovakvu lampu u dnevnoj sobi,nemojte ni ovo pogrešno tumačiti