Milesi S.p.a.

Razne teme o raznim stvarima
Nikola
Majstor majstora

Milesi S.p.a.

Post by Nikola »

Trt, mrt, zivot ili smrt!
dragisa dragisa
Majstor

Post by dragisa dragisa »

Asortiman, ili prognoza.
Di su cene?
Tri puta meri, jednom seci... i tako jedno pet šest puta
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Cene su doooobro sakrivene, i ne smeju da se saznaju ni slucajno :)
Ko i na vecini nasih sajtova.
Asortiman deluje interesantno.
annenad
Samostalni majstor

Post by annenad »

Ovo deluje zaista interesantno. Nadam se da ce i nasi privrednici (predstavnici - Zastupnici) shvatiti da objavljivanje cena artikala koje nude na svom sajtu nije krsenje poslovne politike i odavanje poslovne tajne (citaj pomaganje konkureciji). Krajnje je vreme da shvate da je njima prodaja najbitnija (kako firmama tako i pojedincima).

U iscekivanju boljeg sutra.....
Ne veruj ženi koja laže...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Valjda jednog dana skontaju, da je mnogo bolje prodati 50 komada necega sa zaradom od 5% nego 1 komad iste stvari sa zaradom od 50%.
Mozda kad ukapiraju koliko veci promet imaju firme koje objavljuju svoje cene. Pa jos ako imaju mogucnost porudzbine preko neta...
Dobacice se i do toga, samo treba vremena. U racunarskoj bransi je i ovde vec godinama pravilo da firma koja nema cene i mogucnost porudzbine na netu, nema sta da trazi u poslu.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Polako ljudi! Cekajte da prvo dodjemo do toga da sistem oglasavanja dostigne dovoljan nivo da mozemo da pronadjemo u svom gradu ono sto nam treba! :)))
Evo ja vec nedelju dana pokusavam da lociram mesto gde mogu da napunim plinsku bocu od 3 litra! Ne mogu da nadjem! U Zemunu ima kod one male JP pumpe da menjaju boce, imaju od 10, 5, 2, samo 3 nikako da im stigne! Ovim putem, totalno nevezano za postavljenu temu, molim da mi neko otkrije tu tajnu! Gde da napunim, ili zamenim bocu od 3 litra... Unapred zahvalan!
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Dodji u Pozegu na sve tri plinare to rade (kako bre nepune).A sto se tice oglasa na netu ni googlu ni YAhoo nemoze da se l
plati bankarskim transferom iz Srbije iskljucivo karticama.Jos ima Morava da tece dok se neke stvari dese kod nas.
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

A isto sto se tice cena na netu ,plase se ljudi jer u Srbiji nevaze pravila generalnog distributera ,pare u dzak odes u eger kupis sto slepera iverice i onda polako rasprodajes .Malo je svetskih firmi koje za Srbiju daju neka ovlastenja za distributere.Jedino Slovenci sto sam primetio da se ne k...aju ostali donesi pare i nosi robu.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Sto se tice teme - zvao sam firmu Grantex, zastupnika, i dobio informaciju da u maloprodaji Milesi proizvodi mogu da se nadju kod firme Gamma Color - Vojvodjanska 417. Rece mi u Surcinu, al' mislim da je Vojvodjanska do skretanja za Surcin, a kad se skrene je Surcinski put... Al' dobro, naci cu ih pa cu da objavim...
becka75
Pred-majstorsko zvanje

Post by becka75 »

Ima i Fabricca, Zemun
Last edited by becka75 on 06 Nov 2009 13:03, edited 1 time in total.
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Nije to ta ista Vojvodjanska. Vojvodjanska je glavna ulica u Surcinu. Drugim recima ide novobeogradska Vojvodjanska, pa Surcinski Put, pa surcinska Vojvodjanska.

Ja sam skoro punio tu malu bocu na pumpi u Pazovi, na samom ulasku sa desne strane. E sad da me ubijes jel bila Nova ili Stara Pazova ne mogu da se setim.
Problem sa tim malim bocama je sto imaju drugaciji prikljucak (navoj) u odnosu na velike, pa malo pumpi ima adapter.
Takodje jako je vazno da boca bude POTPUNO prazna, posto pumpadzije pune na litar, i nemaju pojma koliko je vec bilo u boci.
Jel to ona mala pumpa na uglu Bezanijske i Ugrinovacke (Senjski trg)? Koliko znam oni su jedini koji menjaju te male boce.
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

Da to je ta pumpa. Ja imam nastavak sa ventilcicem koji se nasrafi na malu bocu, i onda ima ulaz kao velika boca.
Ima pumpa na pocetku Jurija Gagarina, pre Buvljaka, onaj deo koji je sad zatvoren zbog radova. Tamo pune boce, i imaju nastavak za veliku bocu, ali iz nekog razloga boca nece da primi plin. Na aparatu se ukljuci punjenje i on automatski napuni kolko mu je zadato. Problem je sto je najmanja vrednost koja moze da se zada 5 litara. Pa onda mora rucno da puni malo po malo. Krene da puni i ne moze da dodje ni do pola litra. Ovaj na pumpi kaze da aparat nema dovoljan pritisak da napuni malu bocu. Mada, decko mi nije ulio neko pouzdanje...
Nikola
Majstor majstora

Post by Nikola »

mbole wrote:Problem sa tim malim bocama je sto imaju drugaciji prikljucak (navoj) u odnosu na velike, pa malo pumpi ima adapter.
Molim te ako znas gde uopste pune boce (velike) da me prosvetlis, jer, kazem ti, ja imam nastavak za malu! Hvala.
salchi-ciro
Samostalni majstor

Post by salchi-ciro »

Milesi lakovi se mogu naci ;FABBRICA DOO,Karadjordjev trg 38d,Zemun.tel.011 319 52 63.Ne bih smeo nesto vise reci,trenutno radim sa reklamnim- test kolicinama.
metabo
Ultra majstor

Post by metabo »

Ćiro, care,

molim te, kad istestiraš, ne budi lenj da okačiš utiske.
Post Reply