Reklama

Predlozi i sugestije
Dule
Moderator
Moderator

Post by Dule »

:)

Hocu i ja par komada,bice mi cast.
Đorđe
Moderator
Moderator

Post by Đorđe »

Manje više većina je skapirala sta sam hteo da kažem! "REKLAMA" Mislim da je Bole lepo objasnio!!! :cool:
Sad je zadatak svih nas da se organizujemo oko motiva i cene
Sutra ću se naći sa nekom slikarkom da nam odradi logo!
Last edited by Đorđe on 10 Oct 2009 20:00, edited 1 time in total.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Ljudi ocigledno se nismo razumjeli, ja nebih zelio da se ovaj sajt pretvori u KOMERCIJALU!!!
Ovo je jedan od rijetkih nekomercijalnih sajtova koji "zivi", forum na kojem se "razgovara" opusteno bez "vike"(uglavnom) i u kojem se ja osjecam kao sa prijateljima!!!
Naravno da bih tu majcu nosio sa ponosom ali se bojim da ona ne izazove kontra efekat!!!

Ako ste vec u vecini za pravljenje, ajde da je napravimo. Sto se ekonomicnosti tice mislim da je bolje da dizajnersko resenje postavite na sajt i da svi majcu(sa istim dizajenom) prave u svom mjestu u kolicini i velicini po svojim potrebama. Mislim da je jednostavnije od slanja postom i ostalih problema posto nas ima sa svih strana!!!
Bojan
Administrator
Administrator

Post by Bojan »

Podrzavam. Ali, samo ako ima velikih brojeva. Ionako ne mogu nista da obucem, pa bi mi jedna majica po meri bas odgovarala... Inace, dizajn i ja nismo bas neki drugari, pa ako ima neko umetnickiji nadaren, neka se pojavi...
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Ajde raspitacu se i jau jednoj rednje gde rade masinski vez na majcama (slucajno znam z anjih posto sam im opravljao jedan racunar). Da vidimo posto je. Ako nije previse para, bolje je od stampe (nemam ideju kolko to moze da kosta).
Smislicemo i kako da odradimo distribuciju, daj da prvo osmislimo kako treba da izgleda.
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Pa ocigledno treba na njoj da bude jedan XXXXL stolar,a dilema je dali sa segom u lijevoj i daskom u desnoj ruci ili mozda neki moderniji sa lap topom i CNC-om!?
šarenko
Majstor

Post by šarenko »

Svakako i ja sam za majicu mada mi se čini da sa veženim logotipom zvuči ozbiljnije nego štampanim
U svakom slučaju dve majice za mene kaparišem.
nebi bilo loše da su sve u istoj boji
ali to prepuštam višim instancama kada budu majice javnite ili okačite na sajt
(mi Smo na sajtu gde takodje provodim dosta vremena već uradili šolje sa nickom i znakom sajta i to je ponudjeno članstvu za neke male pare.
Bilo bi baš dobro da imamo majice " ala STOLAR"
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati
radmit
Moderator
Moderator

Post by radmit »

Vezene nego sta!
digger
Majstor

Post by digger »

Pored logoa moglo bi da se nadje nesto i od tekstova koji su bili na forumu u smislu stolar je onaj koji ima cime da broji do 10 i sli. (Nadam se da je tako pisalo, ako se nisam prevario, a bilo ih je dosta, ovako saljivih).
velja
Vrhunski majstor

Post by velja »

Ja sam vise za neku varijantu kacketa sa vezom posto ide zima a zimi je dosta nelagodno da se nose majice. Naravno, kao dugorocna ideja koja ce zahvatiti i leto, majica je super resenje.
Kako kazu nasi stari: "Bolje znati mnogo i cesto, nego ne znati nista, povremeno nikad, kojekude..."
Fagus Silvatica
Precizni šegrt

Post by Fagus Silvatica »

i ja sam za =)
Sasa
Moderator
Moderator

Post by Sasa »

Molim administratore da naprave anketu, povodom ovoga pa da predjemo na konkretna resenja , jer ce ovo "I ja sam ZA!" ocigledno ici u nedogled!

I osim toga, s obziro da se blizi sajam namjestaja i masina za obradu drveta, ima li kakvog okupljanja clanova?

Mogli bi tamo da podijelimo majce i da se malo druzimo!
rushinbrain
Majstor majstora

Post by rushinbrain »

u hrvatskoj ima ona "drvo je prvo"....mi mozemo stavit "drvo zivot znaci" il tako nesto jednostavno
greh je stavit saraf u drvo..al nekad su grijesi slatki kao zene :D:D:D
mbole
Profesor
Profesor

Post by mbole »

Majce, kacketi, jakne, ranci, kaputi, kecelje, carape, kupaci kostimi, sorcevi, tange :)... sve to nije problem napraviti kad imamo sta hocemo da stavimo na to.
Lako cemo da glasamo kad budemo imali barem dva predloga za izgled, al za sad nemamo ni jedan :(
Strkic
Moderator
Moderator

Post by Strkic »

Kako je rekao kolega Rushinbrain jedan citat ili kako se to već zove npr.drvo je izvor života ili nešto slično i onda ako je to taj citat uz to jedno stablo ljepo zeleno i kraj njega neki debeljko sa olovkom iza uha naravno sa nekom pregačom na sebi.
Čovijek sniva a Bog realizira!
Post Reply