Nutovanje ručnom glodalicom
- GERSIVARIUS
- Majstor početnik
Nutovanje ručnom glodalicom
Može li neko da mi pomogne objasnivši mi kako se pravilno sa ručnom glodalicom radi nutovanje(nisam siguran u naziv,totalni sam početnik a kupio glodalicu i odgovarajuće noževe)t.j. kako ja to zovem spoj mužjak- ženka.Takođe,na noževima koje sam uzeo piše HW,pa me interesuje jesam li uzeo glodala za tvrdo drvo.Glodala su marke LUX.Unapred beskrajno zahvalan.ŽIVELI STOLARI!
"Julije dječače,ja sam odviše star ali poslušaj što ću ti reći-kaniš li pobjediti,nikako ne smješ izgubiti!"
O spojevim jezik-žleb, u raznim varijantama i podvarijantama, je puno pisano, a i biće još pisano. Potraži malo po tekstovima i prethodnim temama. Pogledaj i "Često postavljana pitanja". Spoj "mužjak-ženka" je vrlo širokog spektra, pa ne bi bilo loše da malo bliže objasniš šta te konkretno interesuje.
Ah, da: dobro nam došao!
Ah, da: dobro nam došao!

Da li je to spoj CINKOVANJEM ili ŽLEB KLIN ?
S obzirom da frezerom radim oba sastava na veoma tankom materijalu (mdf 6 i 8 mm i šper 4 i 6 mm)
Ako je CINKOVANJE ima ga na forumu apsolviranog kroz mnoge teme a posebno SASTAV CINKOVANJEM
A ako je žleb klin voleo bih da i ja još nešto naučim ( razmenimo iskustva)
dkle očekujemo "! VOX MODERATORISIMUS"
S obzirom da frezerom radim oba sastava na veoma tankom materijalu (mdf 6 i 8 mm i šper 4 i 6 mm)
Ako je CINKOVANJE ima ga na forumu apsolviranog kroz mnoge teme a posebno SASTAV CINKOVANJEM
A ako je žleb klin voleo bih da i ja još nešto naučim ( razmenimo iskustva)
dkle očekujemo "! VOX MODERATORISIMUS"
Nije znanje znanje znati, Već je znanje znanje dati